dimecres, 8 de gener del 2014

ODISSEA DE HOMER

por ramminanaal

35 comentaris:

 1. aquest mapa necessita mes informació i esta ben fet

  ResponElimina
  Respostes
  1. Seguim insistint en què no són vàlides les valoracions subjectives

   Elimina
 2. Aquest mapa esta be pero li faltaria una poqueta de mes informació per a explicar clarament la odissea.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Seguim insistint en què no són vàlides les valoracions subjectives

   Elimina
 3. La Odissea tracta de Ulises que s'embarca en grans aventures tornant de la Guerra de Troya a Itaca en la que te la seva família. El autor és Homero. L'època que esta contextualitza la Odissea d'homer es per el 1200 i el 800 aC

  ResponElimina
 4. La Odissea tracta de que el protagonista Ulises s'embarca tornant de la guerra de Troya a Itaca en la illa que viu la seua família. El autor és Homer. L'època que està contextualitza la Odissea d'Homer es per el 1200 i el 800 aC.
  Aquest mapa conceptual està ben fet però jo crec que li falta dir que és la Odissea si és un llibre o algo.

  ResponElimina
 5. Aquest mapa crec que li falten coses per a entendreu millor

  ResponElimina
 6. En aquest mapa faltaria explicar el que es i posar un poc més d'informació.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Seguim insistint en què no són vàlides les valoracions subjectives

   Elimina
 7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 8. Esta be pero yo trobè que vera estat be posar la fecha en la que viure Homero.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Seguim insistint en què no són vàlides les valoracions subjectives

   Elimina
 9. L’Odissea explica l’aventura i la peregrinació d’Ulisses, rei d’Ítaca, per arribar a la seva pàtria un cop acabada la guerra de Troia. L’obra consta de vint-i-quatre cants o rapsòdies i l’argument presenta salts en el temps i en l’espai.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Resum amb referència a l'examtime dels teus companys, i després cap afegir contingut

   Elimina
 10. L'Odissea: es el llibre que relata la travessia d'Ulisses al tornar al seu regne Ítaca despres d'haver lluitat en la guerra de troia. L'autor d'aquest famos llibre es Homero, l'època que està contextualitza la Odissea d'Homer es per el 1200 i el 800 aC.

  ResponElimina
 11. L'Odissea: Tracta de les aventures de Ulises quan acaba la guerra de Troya i s'en va a Ítaca amb la seua familia. El autor és Homero i l'època en que esta contextualitza l'Odissea de Homero es sobre el 1200 i el 800 a.C.

  ResponElimina
 12. L'Odissea: Tracta de les aventures de Ulises quan acaba la guerra de Troya i s'en va a Ítaca amb la seua familia. El autor és Homero i l'època en que esta contextualitza l'Odissea de Homero es sobre el 1200 i el 800 a.C.

  ResponElimina
 13. L'Odissea es un historia que tracta sobre el rei d'Ítaca, Ulisses que se'n va anar a una guerra contra Troya. El protagonista corre moltes aventures en el viatge de tornada a casa on es desvien i tenen que recórrer un viatge llarg.
  És el segon dels grans poemes èpics grecs atribuïts a Homer.

  ResponElimina
 14. L'Odissea és un poema èpic grec composat per 24 cants, atribuït al poeta grec Homer. Es creu que va ser composta al segle VIII a. C., en els assentaments que Grècia tenia a la costa oest de l'Àsia Menor. Segons altres autors, l'Odissea es completa al segle VII a. C. a partir de poemes que només descrivien parts de l'obra actual. Va ser originalment escrita en el que s'ha anomenat dialecte homèric. Narra la tornada a casa de l'heroi grec Odiseo després de la Guerra de Troia. A més d'haver estat deu anys fora lluitant, Odisseu triga deu anys a tornar a l'illa d'Ítaca, on posseïa el títol de rei, període durant el qual el seu fill Telèmac i la seva dona Penélopehan de tolerar en el seu palau als pretendents que busquen casar, al mateix temps que consumeixen els béns de la família.

  ResponElimina
  Respostes
  1. És important que el nostre comentari prenga com a referent el treball dels companys, i després afegim allò que considerem oportú

   Elimina
 15. Aquest mapa conceptual es tracta de Odissea escrita per Homero en la època 1200 a.C al 800 a.C en les aventures de Ulises quan torna de la guerra de Troya i senva al seu llar a l'illa d'Ítaca.

  ResponElimina
 16. L'odissea: es el llibre que parla de la travessia d'Ulisses al tornar al seu regne Ítaca despresa d'haver lluitat en la guerra de troia. L'autor d'aquest famós llibre es Homero, l'època que està contextualitza la Odissea d'Homer es per el 1200 i el 800 aC.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Atenció a algunes faltes d'ortografia. En general, correcte

   Elimina
 17. Títol: Odissea
  Autor: Homero
  Epoca: entre el 1200 i el 800 a.c
  Historia: Ulisses s'embarca en grans aventures tornant de Troya a Itaca on te la seva familia.

  ResponElimina
 18. L'Odissea és el segon dels grans poemes èpics grecs atribuïts a Homer, l'altre és la Ilíada. L’Odissea es considera un dels poemes fundacionals del cànon literari occidental. La seva influència és evident en molts temes de mitologia, en obres modernes ) i en llibres d'altres cultures. La paraula «odissea» ha passat a significar "viatge ple d'aventures" en la llengua comuna. Relata les aventures de l'heroi grec Odisseu (també anomenat Ulisses) des que va partir de la conquerida Troia fins que torna a casa, a Ítaca. En un principi era un poema oral, després es va fixar per escrit i es va traduir a centenars de llengües. Està compost de 12.109 hexàmetres distribuïts en 24 cants. Aquests 24 cants poden agrupar-se en tres parts: El viatge de Telèmac, Les aventures d'Ulisses i La venjança d'Ulisses. Probablement va ser compost al segle IX aC.

  ResponElimina
 19. L'Odissea és el segon dels grans poemes èpics grecs atribuïts a Homer, junt amb la Ilíada. L’Odissea es considera un dels poemes fundacionals del cànon literari occidental. La paraula «odissea» ha passat a significar "viatge ple d'aventures" en la llengua comuna. Relata les aventures de l'heroi grec Odisseu (també anomenat Ulisses) des de que va partir de la conquerida Troia fins que torna a casa, a Ítaca. En un principi era un poema oral, després es va fixar per escrit i es va traduir a centenars de llengües. Està compost de 12.109 hexàmetres distribuïts en 24 cants. Aquests 24 cants poden agrupar-se en tres parts: El viatge de Telèmac, Les aventures d'Ulisses i La venjança d'Ulisses. Probablement va ser compost al segle IX aC.

  ResponElimina
 20. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 21. L'Odissea es un poema épico griego compuesto por 24 cantos, atribuido al poeta griego Homero. Se cree que fue compuesta en el siglo VIII a. C., en los asentamientos que Grecia tenía en la costa oeste del Asia Menor (actual Turquía asiática). Según otros autores, la Odisea se completa en el siglo VII a. C.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cal tenir com a referent del nostre comentari el treball dels companys, i després afegim tot allò que considerem necessari

   Elimina