dijous, 9 de gener de 2014

Esparta

por alacastropa

24 comentaris:

 1. Be plantejament general. Excessiva "còpia" i poca elaboració de les informacions

  ResponSuprimeix
 2. Esparta es divideix en 4 apartats història, societat, origen i constitució. 1 apartat: Constitució: Els espartans no tenien literatura històrica ni lleis escrites degut a una ordenança de Licurg que ho prohibia expressament. L'estat estava governat per dos reis diferents. 2 apartat: Origen: La ciutat va ser fundada després de la conquesta de Laconia pels dorios al segle IX a.C. Les reformes al segle VII aC van ser un veritable punt d'inflexió en les història de la ciutat. 3 apartat: Societat: Estava dividida en tres parts: 1 part els ilotes: Eren els esclaus. 2 part els periecs: Eren els habitants de les sones costaneres. 3 part els espartites: Eren els espartans de ple dret. 4 apartat: Història: durant l'època micènica, existien al sud del naixement d'Esparta dos centres urbans: Amicles i Terepne. En Terepne varen trobar santuaris dedicats al rei Menelau i a la seva esposa Helena, personatges de l'ilíada de Homero.

  ResponSuprimeix
 3. Aquest mapa esta ben explicat però unes quantes imatges no estarien mal.

  ResponSuprimeix
 4. Aquest mapa esta ben explicat però unes quantes imatges no estarien mal.

  ResponSuprimeix
 5. Esta mol ben explicat, i s'entén prou bé.

  ResponSuprimeix
 6. Esta mol ben explicat, i s'entén prou bé.

  ResponSuprimeix
 7. Esparta:
  Història:durant l'època micènica, existien al sud del naixement d'Esparta dos centres urbans: Amicles i Terepne. En Terapne varen trobar santuaris dedicats al rei Menelau i a la seva esposa Helena, personatges de l'Ilíada d'Homer.
  Societat: Hi ha tres parts: Els espartites: Eren els espartans de ple dret. Els periecs: Eren els habitants de les zones costaneres. Els ilotes: Eren els esclaus.
  Origen: Esparta va ser fundada després de la conquista de Laconia per els dorios. Les reformes al segle VII aC van ser un veritable punt d'inflexió en les història de la ciutat.
  Constitució: Els espartans no tenien literatura històrica ni lleis escrites degut a una ordenança de Licurg que ho prohibia expressament. L'estat estava governat per dos reis diferents amb igual autoritat.
  Aquest mapa conceptual esta ben fet però li falta alguna imatge i crec que deurien d'haver resumit un poc més.

  ResponSuprimeix
 8. Esta un poc llarg es nota que s'ha copiat un poc de la wikipedia.
  Pero aixi esta molt be

  ResponSuprimeix
 9. Esparta va ser fundada després de la conquista de Laconia per els dorios. Les reformes al segle VII aC van ser un veritable punt d'inflexió en les història de la ciutat.

  ResponSuprimeix
 10. Esparta va ser fundada després de la conquista de Laconia per els dorios. Les reformes al segle VII aC van ser un veritable punt d'inflexió en les història de la ciutat.

  ResponSuprimeix
 11. Esparta

  Esparta es divideix en quatre parts una de elles es la constitució: els espartans no tenien literatura històrica ni lleis escrites degut a una ordenança de Licurg; l'estat estava governat per dos reis. La segona es l'origen: la ciutat va ser fundada desprès de la conquesta de Lacònia per els doris; les reformes en el segle VII aC va ser un punt d'inflexió que va encaminar a reforçar les tropes militars i Esparta es va convertir en la ciutat hoplita. La tercera part es la societat que està dividida en tres parts: les ilotes eren esclaus de l'estat, els periecs eren els habitants de les ciutats, els espartites eren els espartans de ple dret. L'última es l'historia d'Esparta: esparta va sorgir a mitjan del segle IX Ac, durant l'època micènica, existien al sud del naixement d'Esparta dos centres urbans: Amicles i Terepne. En Terepne varen trobar santuaris dedicats al rei Menelau i a la seva esposa Helena, personatges de l'ilíada de Homero.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Millor parlar de "quatre apartats"; tenir cura amb les expressions...

   Suprimeix
 12. Esparta: Història:durant l'època micènica, existien al sud del naixement d'Esparta dos centres urbans: Amicles i Terepne. En Terapne varen trobar santuaris dedicats al rei Menelau i a la seva esposa Helena, personatges de l'Ilíada d'Homer. Societat: Hi ha tres parts: Els espartites: Eren els espartans de ple dret. Els periecs: Eren els habitants de les zones costaneres. Els ilotes: Eren els esclaus. Origen: Esparta va ser fundada després de la conquista de Laconia per els dorios. Les reformes al segle VII aC van ser un veritable punt d'inflexió en les història de la ciutat. Constitució: Els espartans no tenien literatura històrica ni lleis escrites degut a una ordenança de Licurg que ho prohibia expressament. L'estat estava governat per dos reis diferents amb igual autoritat.
  Aquest mapa conceptual esta ben fet però li falta alguna imatge i crec que deurien d'haver resumit un poc més.

  ResponSuprimeix
 13. Esparta: Història:durant l'època micènica, existien al sud del naixement d'Esparta dos centres urbans: Amicles i Terepne. En Terapne varen trobar santuaris dedicats al rei Menelau i a la seva esposa Helena, personatges de l'Ilíada d'Homer. Societat: Hi ha tres parts: Els espartites: Eren els espartans de ple dret. Els periecs: Eren els habitants de les zones costaneres. Els ilotes: Eren els esclaus. Origen: Esparta va ser fundada després de la conquista de Laconia per els dorios. Les reformes al segle VII aC van ser un veritable punt d'inflexió en les història de la ciutat. Constitució: Els espartans no tenien literatura històrica ni lleis escrites degut a una ordenança de Licurg que ho prohibia expressament. L'estat estava governat per dos reis diferents amb igual autoritat.

  ResponSuprimeix