dilluns, 27 de gener del 2014

EXERCICI DE DICTAT. PROVA NÚMERO 22

PROVA NÚMERO 22

(27 de gener de 2014)

Exercici de dictat: procediment:
 1. El professor fa una primera lectura del fragment
 2. A continuació, obrim el bloc i activem aquesta entrada per copiar el dictat
 3. S'inicia el dictat
 4. Una vegada acabat, els companys/es de taula s'intercanvien el dictat i el corregeixen amb la visualització del text original.
 5. La correcció consisteix a fer un comentari en el post on anotem les expressions o vocables incorrectes del/ de la nostre/a company/a.
34 comentaris:

 1. La decapitació era practica habitual al imperi romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, ha revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, doncs, la evidencia que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats ''casadors de caps'', que presentaven els caps de barbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 2. La decapitació era practica a l'imperi roma. L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, dons la evidencia que durant l'imperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "caçadors de caps", que presentaven els caps de Barbals a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 3. Dictat Socials.
  La decapitació era practica habitual a l'imperi Romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emagatzemats en una fosa comuna sense que s'els fera gaire cas, a revelat un dercobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als anfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, docs, la evidencia que durant l'imperi Romà era comuna la practica de decapitar persones. Fin i tot sembla que existien soldats anomenats “ caçadors de caps”, que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 4. La decapiutació era practica abitual a l'imperi roma.
  L'studi de 39 cranis trobats a londres l'any 1988, fins ara enmagatzemats en una fossa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat u descubrimnent sorprenent. al regne unit els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als anfiteatres i tambe als criminals comuns. les probes han demostrat, doncs, la evidencia que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar prsones. Fins i tot embla que existien soldats anomenats"caçadors de caps"que presentaven els caps de barbars a l'emperador a mode de trofeu

  ResponElimina
 5. La decapitació era practica habitual a l'Impreri Roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara enmagazenats en una fosa comuna sense que se'ls fera gairecats, a rebelat un descobriment sorprendent. Al Regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als anfiteatres i també als criminals comuns.
  Les probes han demostrat, doncs, la evidencia que durant l'Imperi Roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats " casadors de caps", que presentaven els caps de Barbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 6. La decapitació era practica i a linpeir roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara enmagacenats en una fosa comuna sense que sesfera , a revelat un descobriment sorprenent. Al Regne Unit els romans taballen els caps als seus enemics, als gradialos abatuts en combat als finestrejats i també els criminals .
  Les probes an demostrat, dons, la evidencia que durant el inperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que esistien soldats anomenats "Casadors de caps", que presentaben els caps de barbas al enperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 7. La decapitació era practica habitual ha l'inperi roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats ha Londres l'any 1998,fins ara emagatzenats en una fossa comuna sense que se els fera gairecas,ha revelat un descubrimen sorprenent.Al regne unit,els romans tallaven els caps als seus enemics,als glariadors avatuts en convat als anfiteatres i també als criminals comuns.
  Les probes an demostrat,dons,la envidensia que durant l'inperi roma era comuna la practica de decapitar persones .Fins i tot sembla que existien soldats anomenats"caçadors de caps"que presentaven els caps de barbas a l'enperador ha mode de trofeu

  ResponElimina
 8. DICTAT:
  La decapitació era practica habitual a l'Imperi romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988 , fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, a revelat un descobriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, dons, la evidència que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats “ Caçadors de caps” , que presentaven els caps de bàrbars amb l'emperador a mode de trofeus.

  ResponElimina
 9. La decapitació era practica i a linpeir roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara enmagacenats en una fosa comuna sense que sesfera , a revelat un descobriment sorprenent. Al Regne Unit els romans taballen els caps als seus enemics, als gradialos abatuts en combat als finestrejats i també els criminals .
  Les probes an demostrat, dons, la evidencia que durant el inperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que esistien soldats anomenats "Casadors de caps", que presentaben els caps de barbas al enperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 10. La decapitació era practica habitual a l'imperi Roma.
  L'estudi de trenta-nou cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les probes han demostrat dons la evidencia que durant l'imperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "casadors de caps"que presentaven els caps de barbars a l'emperador mode de trofeus

  ResponElimina
 11. La decapitació era practica avitual a l'imperi Roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera cap de cas, a rebel·lat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatre i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, doncs la evidencia que durant l'imperi Roma era com una la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats (caçadors de caps), qu presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 12. La decapitaciò era abitual .L´estudi de 39 cranis trobats a l´ondres l´any 1998 fins ara enmaganetsats en una fosa comuna sense que els fera gaire cas, a revelar un descubriment sorpenent. Al Regne Unit els romas tallaven els caps al seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als anfriteates i tambe als criminals comuns.

  Les proves han demostrat, dons , la evidensia que durant el imperi Romá era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "caçadors de caps" , que presentaven els caps de barbars als emperadors a mode de trofeu.

  ResponElimina
 13. La decapitació era practica abitual a l'imperi roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara enmagatcenats en una fosa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat un descubriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als glariadors abatuts en combat als anfiteatres i també als criminals comuns. Les probes han demostrat, doncs, la evidencia que durant l'imperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "caçadors de caps", que presentaven els caps de barbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 14. DICTAT:

  La decapitació era pràctica habitual a l'imperi Roma.
  L'estudi de trenta-nou cranis trobats a Londres l'any mil nou-cents vuitanta-huit fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, ha revelat un descobriment sorprenent. Al regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, dons, la evidència que durant l'imperi Roma era comuna la pràctica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "caçadors de caps", que presentaven els caps de Bàrbars a l'emperador a mode de trofeus.

  ResponElimina
 15. La decapitació era practica abitual al imperi romà.
  L'estudi de trenta nou crenits trobats a Londres 1988, fins ara emagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gairé cas, a rebelat un descubriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gabriadors abatuts en combat als anfiteatres i també als criminals comuns.
  Les probes han demostrat, dons, la evidencia que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar persones. Fins hi tot sembla que existien soldats anomenats "Casadors de caps", que presentaven els caps de Barbas a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 16. Dictat:
  La decapitació era practica habitual a l'imperi Romà.
  L'estudi de trenta nou cranis trobats a Londres l'any 1988 fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense sel que sesfera ? , ha revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i tambe als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, dons, la evidencia que durant l'imperi Romà era comuna la practica de decapitar. Fins hi tot sembla que exsixtien soldats anomenats " casador de caps " que presentaven els caps de barbats amb l'emperador amb mode de trofeu.

  ResponElimina
 17. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 18. La decapitació era practica abitual a l'imperi roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988,fins ara enmagatzenats en una fosa comuna sense que s'els fera gaire cas,a lliberat un descobriment a regne unit el romans tallaven els caps als seus enemics,als gladiador abatuts en combat al anfiteatres i tambe als criminals comuns.
  Les proves han demostrat,doncs,la evidencia que durant l'imperi roma era comuna la practica de decapitar persones fins i tot senbla que existien soldats anomenats "caçadors de caps",que presentaven els caps de barbars a l'enperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 19. La decapitació era practica habitual a l'imperi Roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat un descubriment sorprenent. Al Regne Unit els romans tallaven els caps als seus, als gladiadors abatuts en convat als anfiteatres i també als criminals comúns.
  Les probes han demostrat, doncs, la eindivensia que durant l'imperi Roma era comúna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats” Cassadors de caps”, que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeus.

  ResponElimina
 20. Exercisi de activitat n 22:

  La decapitació era practica habitual a l'imperi romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a londres l'any 1988, fins ara emgamatzemants en una fosa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat un descubriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaben els caps als seus enemics, als glariadors abatuts en combat als anfitreatres i també als criminals comuns.
  Les probes han demostrat,doncs la evidencia que durant l'imperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "caçadors de caps", que presentaben els caps de
  bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 21. DICTAT

  La decapitació era pràctica habitual a l'imperí Roma. L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fossa comuna sense que se'ls fera gaire, a revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, abatuts als gladiadors en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.

  Les proves han demostrat, dons, la evidencia que durant l'imperi roma era com una la pràctica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats"Casadors de caps", que presentaven els caps de Barbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 22. La decapitació era parctica avitual a l'imperi Roma l'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagazenats en una fosa comuna sense que sels fera gaire gas, a rebelar una descrobriment. Al regne unit els romans tallaben els capts als seus enemics, als gladiadors avatuts en combat als amfiteatres i també als crimenals comuns.
  Les probes an demostrat, dons, la evidencia que durant l'imperi Roma era comuna la practica de capitar persones. Fins i tot sembla que existien soldads anoments '' Cazadors de caps '', que presentaben els caps de barbas a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 23. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 24. La decapitació era practica habitual a l'imperi roma, l'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara amagetzenats, en una fosa comuna sense que els fera cap de cas, ha revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminats .Les probes an demostrat doncs, la evidencía que durant l'imperi roma era comuna els decapitdors de criminar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats "cazadors de caps" que presentaven els caps barbars amb lemperador

  ResponElimina
 25. La decapitació era practica habitual al imperi romà.
  L'estudi de trenta nou cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, ha revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, doncs, la evidencia que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats ''casadors de caps'', que presentaven els caps de barbals a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 26. La decapitació era practica habitual a l'Imperi romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988 , fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, a revelat un descobriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, dons, la evidència que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats “ Caçadors de caps” , que presentaven els caps de bàrbars amb l'emperador a mode de trofeus.

  ResponElimina
 27. Dictat

  La decapitacio era practica habitual a l'inperi Roma.

  L'estudi de trentano cranis trobats a Londres l'any 1988,fins ara emagatzemats en una fosa comuna sense que ses fera gaire cas a revelat un descubriment sosprenent.Al Regne Unit els Romans tallaven els caps als seus enemigs, als gladiadors abatuts en convat als anfiteatres i tambe als criminals comuns.

  Les proves han demostrat, doncs,la evidensa que durant l'inperi Roma era com una practica de decapitar persones. Fins i tot senbla que exsitien soldats anomenats " caçadors de caps"que presentaven els caps de barbars al emperador en modo de trofeus.

  ResponElimina
 28. La decapitació era practica habitual a l'imperi romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, ha revelat un descobriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les probes han demostrat, dons, la evidència que durant l'imperi romà era comuna la pràctica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats “Caçadors de caps”, que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 29. La decapitació era pràctica habitual era a l'imperi romà l'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fossa comuna sense que se'ls fera gaire cas, a revelat un descubriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els cap als seus enemics, als glariadors abatuts en combat als anfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, doncs, la evidència que durant l'imperi romà era comuna la pràctica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats ''casadors de caps'' , que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 30. La decapitació era practica habitual a l'imperi Roma.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que sels fera gaire cas, a revelat un descubriment sorprenent. Al Regne Unit els romans tallaven els caps als seus, als gladiadors abatuts en covat als amfiteatres i també als criminals comúns.
  Les probes han demostrat, doncs, la eindivensia que durant l'imperi Roma era comúna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats” Cassadors de caps”, que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeus.

  ResponElimina
 31. La decapitació era pràctica habitual era a l'imperi romà l'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagatzemats en una fossa comuna sense que se'ls fera gaire cas, a revelat un descubriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els cap als seus enemics, als glariadors abatuts en combat als anfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, doncs, la evidència que durant l'imperi romà era comuna la pràctica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats ''casadors de caps'' , que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 32. La decapitació era parctica avitual a l'imperi Roma l'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988, fins ara emmagazenats en una fosa comuna sense que sels fera gaire gas, a rebelar una descrobriment. Al regne unit els romans tallaben els capts als seus enemics, als gladiadors avatuts en combat als amfiteatres i també als crimenals comuns.
  Les probes an demostrat, dons, la evidencia que durant l'imperi Roma era comuna la practica de capitar persones. Fins i tot sembla que existien soldads anoments '' Cazadors de caps '', que presentaben els caps de barbas a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 33. Dictat:

  La decapitació era practica habitual a l'imperi roma.

  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988,fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que es fera gaire cas, a revelat un descobriment sorprenent. Al regne unit , els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en convat als amfiteatres i també als criminals comuns.

  Les proves han demostrat, dons la evidencia que durant l'imperi roma era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats " casadors de caps" que presentaven els caps de bàrbars a l'emperador a mode de trofeu.

  ResponElimina
 34. La decapitació era practica habitual a l'Imperi romà.
  L'estudi de 39 cranis trobats a Londres l'any 1988 , fins ara emmagatzemats en una fosa comuna sense que se'ls fera gaire cas, a revelat un descobriment sorprenent. Al Regne Unit, els romans tallaven els caps als seus enemics, als gladiadors abatuts en combat als amfiteatres i també als criminals comuns.
  Les proves han demostrat, dons, la evidència que durant l'imperi romà era comuna la practica de decapitar persones. Fins i tot sembla que existien soldats anomenats “ Caçadors de caps” , que presentaven els caps de bàrbars amb l'emperador a mode de trofeus.

  ResponElimina