dimecres, 8 de gener del 2014

LES ETAPES DE LA HISTÒRIA DE L'HÊL·LADE

por joacarrenoar

28 comentaris:

 1. Esta bé,faltaria alguna image.

  ResponElimina
 2. En aquest mapa faltaria posar de que tracta la Grècia clàssica i alguna imatge.

  ResponElimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. Les etapes de la historia de Hèl·lade es divideixen en dues èpoques la pre-hel·lènica que esta la Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna, la civilització cretense va durar entre 394 aC i 387 aC i la època micènica des de l'any 1115 aC fins al 1400 aC i la època Hel·lènica que esta la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX, la època Grècia clàssica que va durar des de XVII fins a XIX en Europa i Amèrica, la època Hel·lenística que va començar en el segle XIX.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Reproduïm els errors de cronologia de l'original. Heu d'entendre que estem parlant de la història de la Grècia clàssica.

   Elimina
 5. Les etapes de la història de l'Hèl·lade es divideix en dos etapes:
  PRE-HEL·LÈNICA: Hi ha l'Edat mediaval que és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna, època micènia que va des de l'any 1115 aC fins al 1400 aC i la civilització cretense que va durar entre 394 aC i 387 aC.
  HEL·LÈNICA: Esta la Grècia arcaica que va des de el segle XVIII fins al segle XIX, la Grècia clàssica que va des de el segle XVII fins al segle XIX a Europa i Amèrica i l'època Hel·lenística que començà al segle XIX.

  ResponElimina
 6. Les etapes de l'Hèl·lade són dos: l'època Pre-Hel·lènica que estava dividida en tres parts. 1 part: Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna. 2 part: la civilització cretense va durar entre 394 aC I 387 aC. 3 part: època micènica que va des de l'any 1115 aC al 1400 aC. L'època Hel·lènica que tambe estava dividida en tres parts: 1 part: la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX. 2 part: L'època Grècia clàssica que va durar des de XVII fins a XIX en Europa i Amèrica. 3 part: L'època Hel·lenística que va començar en el segle XIX.

  ResponElimina
 7. Esta molt be, lo que yo trobe es que li falta alguna imatge per a que quede molt mes millor.

  ResponElimina
 8. Són dos: l'època Pre-Hel·lènica que estava dividida en tres parts. 1 part: Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna. 2 part: la civilització cretense va durar entre 394 aC I 387 aC. 3 part: època micènica que va des de l'any 1115 aC al 1400 aC. L'època Hel·lènica que tambe estava dividida en tres parts: 1 part: la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX. 2 part: L'època Grècia clàssica que va durar des de XVII fins a XIX en Europa i Amèrica. 3 part: L'època Hel·lenística que va començar en el segle XIX.

  ResponElimina
 9. Les etapes de la historia de Hèl·lade es divideixen en dues èpoques la pre-hel·lènica que esta la Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna, la civilització cretense va durar entre 394 aC i 387 aC i la època micènica des de l'any 1115 aC fins al 1400 aC i la època Hel·lènica que esta la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX.

  ResponElimina
 10. Les etapes de la historia de Hèl·lade es divideixen en dues èpoques la pre-hel·lènica que esta la Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna, la civilització cretense va durar entre 394 aC i 387 aC i la època micènica des de l'any 1115 aC fins al 1400 aC i la època Hel·lènica que esta la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX.

  ResponElimina
 11. Les etapes de la historia de es divideixen en dos parts:
  Epoca Helenica: Va començar en el segle XIX, la Grecia arcaica va dura des de el XVIII fins al XIX i la Grecia clàssica en Europa i americà llatina va durar el mateix que la Grecia araica.
  Epoca Pre-Hel·lènica Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna. La civilització cretense va durar entre 394 aC I 387 aC. L'època micènica que va des de l'any 1115 aC al 1400 aC.

  ResponElimina
 12. Les etapes de la historia de Hèl·lade es divideixen en dues èpoques la pre-hel·lènica que esta la Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna, la civilització cretense va durar entre 394 aC i 387 aC i la època micènica des de l'any 1115 aC fins al 1400 aC i la època Hel·lènica que esta la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Continuem persistint en l'error de cronologia. Error greu

   Elimina
 13. A la primera meitat del II mil · lenni, en el Bronze II, es desenvolupa la civilització minoica a l'illa de Creta. Té per fonament l'agricultura mediterrània, l'artesania i el comerç. La vida, tant econòmica, com política, cultural i religiosa s'organitza al voltant de grans palaus, que així donen gairebé complet testimoni d'aquella civilització.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Resum totalment incomplet respecte Grècia clàssica...i no te present el mapa conceptual original

   Elimina
 14. Les etapes de l'Hèl·lade són dos: l'època Pre-Hel·lènica que estava dividida en tres parts. 1 part: Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna. 2 part: la civilització cretense va durar entre 394 aC I 387 aC. 3 part: època micènica que va des de l'any 1115 aC al 1400 aC. L'època Hel·lènica que tambe estava dividida en tres parts: 1 part: la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX. 2 part: L'època Grècia clàssica que va durar des de XVII fins a XIX en Europa i Amèrica. 3 part: L'època Hel·lenística que va començar en el segle XIX.

  ResponElimina
 15. Les etapes de la historia de Hèl·lade es divideixen en dues èpoques la pre-hel·lènica que esta la Edat medieval és el període intermedi de la historia d'Europa entre l'edat antiga i l'edat moderna, la civilització cretense va durar entre 394 aC i 387 aC i la època micènica des de l'any 1115 aC fins al 1400 aC i la època Hel·lènica que esta la Grècia arcaica que va durar des de XVIII fins a XIX.

  ResponElimina