dimecres, 8 de gener de 2014

ESCULTURA GREGA

por Juan Carlos Pastor

37 comentaris:

 1. Aquest mapa esta ben fet pero li falta un poquet de mes informació com per exemple com formaven les estructures...

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari breu i no aportes res .. a la informació ...

   Suprimeix
 2. Les escultures gregues s'inspiraven en joves atlètics, deus i herois de la mitologia grega. Les escultures eren de figures humanes. Els materials que utilitzaven eren coure, terracota i màrmol. Feien relileus i escultures.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. solament has repetit el que diu l´exam time pero no aportes res nou, i no comentes si està ben estructurat o no l´exam time

   Suprimeix
 3. Les escultures gregues s'inspiraven en joves atlètics, deus i herois de la mitologia grega. Les escultures eren de figures humanes. Els materials que utilitzaven eren coure, terracota i màrmol. Feien relileus i escultures.

  ResponSuprimeix
 4. Aquest mapa esta ben definit peró crec que li falta molta informació per a entendreu

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari breu, no aportes res a la informació.

   Suprimeix
 5. Aquest mapa està ben fet sols falta un poc més d'informació i explicar que era.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. no aportes res nou a l ´exam time ni comentes res de la informació

   Suprimeix
 6. Li falta molta informaciò com per exemple: que eren les estructures ta faltan posar per que dius quines nia ven , i en que es espiraven pero no que eren.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. quin lio de comentari, no s´enten massa. a mes de faltes ortogràfiques.

   Suprimeix
 7. La Arquitectura de Grecia es la arquitectura producida por los pueblos de habla griega (pueblo helénico) cuya cultura floreció en la península griega y el Peloponeso, las islas del Egeo, y en las colonias de Asia Menor y en Italia por un período de alrededor del 900 a.C. hasta el siglo primero d.C., con las primeras restantes obras arquitectónicas que datan de alrededor del año 600 a.C.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari copia pega d´internet. faltaria dir com està fet l ´exam time i com està estructurat...

   Suprimeix
 8. La escultura Grega: Feien estructures i relileus. Per a fer les estructures utilitzaven Màrmol, Terracota i coure. S'inspiraven en joves atlètics, deus i herois de la mitologia grega. I les escultures eren figures humanes.

  ResponSuprimeix
 9. La escultura Grega: Feien estructures i relileus. Per a fer les estructures utilitzaven Màrmol, Terracota i coure. S'inspiraven en joves atlètics, deus i herois de la mitologia grega. I les escultures eren figures humanes.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. repetixes l´exam time, no aportes si falta alguna cosa, tampoc dius com està estructurat l´exam time.

   Suprimeix
 10. Les escultures gregues podien ser de moltes formes:
  Algunes escultures eren de homes en cossos atlètics i nus femenins, o també de busts on es mostraven signes de l'edat i del caràcter, els atletes, sacerdotesses i déus, també.
  Els materials més utilitzats són el marbre policromat, el bronze i les criselefantines.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. no està mal el comentari encara que no dius res al voltant de com està estructurat l´exam time.

   Suprimeix
 11. L'escultura grega és una manifestació artística que reflecteix els ideals de la civilització grega: importància de l'home com a centre de l'univers i recerca d'un ideal de bellesa basat en l'equilibri i la proporció. El tema central és la figura humana. Es busca un model de bellesa, el cànon, les proporcions perfectes. La figura en l'escultura clàssica grega és una referència a la condició o el paper de la persona representada. Els atletes, sacerdotesses i déus poden ser identificats per les seves vestimentes i aformaments o per la falta dels mateixos.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari copia pega d´internet, no aportes res a l´exam time.

   Suprimeix
 12. ha estat considerada durant molt de temps el cim del desenvolupament del art escultòric a la Antiga Grècia . Se sol prendre com un punt de partida aproximat per descriure aquesta escultura clàssica l'any 450 a. C. que va ser quan va aparèixer un tractat sobre les proporcions del cos humà escrit per Policlet , el seu final està marcat per la conquesta macedònica sobre Grècia al 338 a. C. , moment en el qual l' art grec comença una gran difusió cap a l' orient , d'on va rebre influències, va canviar el seu caràcter i es va convertir en cosmopolita, en l'etapa coneguda com el període hel · lenístic .

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari copia pega d´internet on no especifiques res de l´exam time .

   Suprimeix
 13. L'escultura grega és una manifestació artística que reflecteix els ideals de la civilització grega: importància de l'home com a centre de l'univers i recerca d'un ideal de bellesa basat en l'equilibri i la proporció.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari correcte pero no aportes res a l´exam time.

   Suprimeix
 14. L'escultura grega és una manifestació artística que reflecteix els ideals de la civilització grega: importància de l'home com a centre de l'univers i recerca d'un ideal de bellesa basat en l'equilibri i la proporció.

  ResponSuprimeix
 15. La escultura Grega: Feien estructures i relileus. Per a fer les estructures utilitzaven el marbre, Terracota i coure. S'inspiraven en joves atlètics, deus i herois de la mitologia grega. I les escultures eren figures.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. repetixes el que diu l´exam time pero no aportes res.

   Suprimeix
 16. La escultura Grega: Ha estat considerada durant molt de temps. Se sol prendre com un punt de partida aproximat per descriure aquesta escultura clàssica l'any 450 a. C. que va ser quan va aparèixer un tractat sobre les proporcions del cos humà escrit per Policlet , el seu final està marcat per la conquesta macedònica sobre Grècia al 338 a. C. , moment en el qual l' art grec comença una gran difusió cap a l' orient , d'on va rebre influències, va canviar el seu caràcter i es va convertir en cosmopolita, en l'etapa coneguda com el període hel · lenístic .

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari copia pega d´internet.. no aportes res a l´exam time.

   Suprimeix
 17. L'escultura grega és una manifestació artística que reflecteix els ideals de la civilització grega: importància de l'home com a centre de l'univers i recerca d'un ideal de bellesa basat en l'equilibri i la proporció. El tema central és la figura humana. Es busca un model de bellesa, el cànon, les proporcions perfectes. La figura en l'escultura clàssica grega és una referència a la condició o el paper de la persona representada.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. comentari copia pega d´internet no aportes res a l´exam time.

   Suprimeix
 18. este exam time és massa breu i esquemàtic.. deurieu d´haver incorporat més text a cada part. encara que la distribució dels elements és correcta.

  ResponSuprimeix
 19. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix