dimecres, 8 de gener del 2014

La filosofia grega

Aquest es el nostre esquema

by Llorenç Malonda

30 comentaris:

 1. Aquest mapa esta bastant be perquè esta explicat bastant be i també esta molt be explicat l'unic que li faltaria seria una imatge per a poder estar mes explicat per a la filosofia grega.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No has comentat res al voltant dels comentaris que hi ha dintre dels espais. es un comentari un tant breu i incomplet.

   Elimina
 2. Aquest mapa esta ben explicat perquè nia molta informació que mos pot servir algun dia

  ResponElimina
  Respostes
  1. este comentari no val per a res , és completament insuficient i incomplet

   Elimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. Aquest mapa conceptual esta molt ben fet sols li faltaria alguna image.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Este comentari no diu absoltuament res al voltant de la informació del examtime, és incomplet i insuficient.

   Elimina
 5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 6. Aquest mapa esta molt bé sols que li falten unes quantes imatges per a completar-ho.

  ResponElimina
  Respostes
  1. la teua resposta es insuficient i no dius res al voltant de la informació

   Elimina
 7. Esta molt be pero yo trobe que li falta alguna imatge pero molt ben explicat lo que es la filosifia la filosofia grega, i algun dia mos pot servir aquesta informacio.

  ResponElimina
  Respostes
  1. no dius massa al voltant de la informació. es escàs.

   Elimina
 8. Entre el 600 i el 200 aC, la filosofia grega va constituir el fonament de tota l'especulació filosòfica en el món occidental. Les hipòtesis intuïtives dels antics grecs van presagiar diverses teories de la ciència moderna, fins i tot moltes de les idees morals elaborades pels filòsofs grecs han estat incorporades a la doctrina moral cristiana. Les idees polítiques desenvolupades pels pensadors grecs han influenciat a molts líders polítics al llarg de la història

  ResponElimina
  Respostes
  1. be el comentari, pero no has dit res al voltant de l´exam time, de com està fet o estructurat.

   Elimina
 9. La filosofia grega:
  És un periode de la història de la filosofia compres des de el sorgiment de la filosofia occidental del periode presocratc.
  És divideix en tres parts: La filosofia hel·lenística: És la filosofia grega en el periode hel·lenístic. El pensament clàssic: Sòcrates, Aristòtil i Plató van ser filòsofs grecs. Filosofia Presocràtica: Són els filòsofs anteriors a Sòcrates.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Has elaborat el comentari en base al exam time.. be pero faltaria comentar si està ben fet o no el exam time.

   Elimina
 10. La filosofia grega: La filosofia grega esta dividida en tres parts: 1 Part: Es en el periode hel·lenístic. 2 Part: El pensament clàssic de Sòcrates, Aristòtil i Plató van ser filòsofs grecs. 3 part: Son tots aquells filòsofs anteriors a Sòcrates. La filosofia grega era un període de la historia de la filosofia compres des de el sorgiment de la filosofia occidental del període presocratc.

  ResponElimina
  Respostes
  1. be has comentat el exam time, pero no has especificat com està estructurat i si està ben fet.

   Elimina
 11. La filosofia grega va constituir el fonament de tota l'especulació filosòfica en el món occidental. Les hipòtesis intuïtives dels antics grecs van presagiar diverses teories de la ciència moderna, fins i tot moltes de les idees morals elaborades pels filòsofs grecs han estat incorporades a la doctrina moral cristiana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. aquest comentari és un copia pega d´internet. no has dit res al voltant de la informació que hi ha dintre del exam time.. ni tampoc si està ben fet o no.

   Elimina
 12. La filosofia grega va constituir el fonament de tota l'especulació filosòfica en el món occidental. Les hipòtesis intuïtives dels antics grecs van presagiar diverses teories de la ciència moderna, fins i tot moltes de les idees morals elaborades pels filòsofs grecs han estat incorporades a la doctrina moral cristiana.

  ResponElimina
 13. La filosofia grega es un període de la historia, aproximadament entre el sorgiment de la filosofia occidental en el període presocrat. Les etapes en les que se sol dividir la filosofia grega són : La filosofia hel·lenística es la filosofia grega del període hel·lenístic; Alexandre el Gran era un gran filosof en eixa època, és caracteritzava per el seu cosmopolitisme, refinament de l'art i l'especialització del coneixement en les diferents ciències. El pensament clàssic esta dividit en tres parts: Aristòtil un filòsof grec,considerat com uns dels grans pensadors de la humanitat; Plató va ser un filòsof de gran influència en la Grècia clàssica; Sòcrates es considera un dels fundadors de la filosofia occidental. Filosofia presocràtica se sol anomenar presocràtics als filòsofs anteriors a Sòcrates.

  ResponElimina
  Respostes
  1. prou bé el comentari... encara que estari bé també dir alguna cosa al voltant de l´estructura del exam time.

   Elimina
 14. La filosofia grega és un període de la història de la filosofia comprès aproximadament, entre el sorgiment de la filosofia occidental en el període presocràtic (segle VI a. C.) i la filosofia hel·lenística, que finalitzaria, segons la data convencionalment acceptada, en el any 30 a. C.. De vegades es denomina filosofia clàssica o filosofia antiga, si bé aquest període també inclou també el pensament romà. La societat grega presentava característiques peculiars. Una estructura política basada en la polis, una religió politeista sense jerarquia i ortodòxia, una classe social emprenedora, dedicada al comerç i l'oci i amb amplis contactes amb altres cultures de la Mediterrània, així com una desenvolupada curiositat. La unió d'aquests elements, al costat d'un suposat geni grec va propiciar l'aparició de noves explicacions sobre la naturalesa i l'ésser humà, fins llavors només aclarides pels mites i les tradicions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. prou bé el comentari, encara que no has dit res al voltant de l ´estructura del exam time.

   Elimina
  2. es també copia pega d´internet.

   Elimina
 15. La filosofia grega: És un periode de la història de la filosofia compres des de el sorgiment de la filosofia occidental del periode presocratc. És divideix en tres parts: La filosofia hel·lenística: És la filosofia grega en el periode hel·lenístic. El pensament clàssic: Sòcrates, Aristòtil i Plató van ser filòsofs grecs. Filosofia Presocràtica: Són els filòsofs anteriors a Sòcrates.

  ResponElimina
  Respostes
  1. este comentari està prou millor que l ´anterior.

   Elimina
 16. La filosofia grega és un període de la història de la filosofia comprès aproximadament, entre el sorgiment de la filosofia occidental en el període presocràtic (segle VI a. C.) i la filosofia hel·lenística, que finalitzaria, segons la data convencionalment acceptada, en el any 30 a. C.. De vegades es denomina filosofia clàssica o filosofia antiga, si bé aquest període també inclou també el pensament romà. La societat grega presentava característiques peculiars.

  ResponElimina
 17. comentari copia pega d´internet,, bé pero no has dit res al voltant de l ´estructura del exam time,

  ResponElimina