dimecres, 8 de gener del 2014

LA ILÍADA DE HOMERO

por efrgospma

43 comentaris:

 1. aquest mapa esta ben fet pero necessita mes informacio

  ResponElimina
 2. Aquest mapa li falta un poquet de mes informació i explicar un poquet que signifiquen les imatges.

  ResponElimina
 3. La informació d'aquest mapa conceptual és molt breu i no és massa clara.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No hem de fer valoracions; hem de comentar i/o completar

   Elimina
 4. La Ilíada de Homero és un llibre que tracta com es crea la guerra de "Troya", el llibre diu que Paris va raptar a la reina Helena, Agamenor enfadar i va agafar a tots els soldats i van anar a per "Troya" i "troyans"contra grecs lluitaren. L'autor del llibre es Homero.

  ResponElimina
 5. La Ilíada de Homero és un llibre que tracta com es crea la guerra de "Troya", el llibre diu que Paris va raptar a la reina Helena, Agamenor enfadar i va agafar a tots els soldats i van anar a per "Troya" i "troyans"contra grecs lluitaren. L'autor del llibre es Homero.

  ResponElimina
 6. Aquest mapa jo crec que necessita mes informació

  ResponElimina
 7. Aquest mapa li falta mes informació i explicar que signifiquen les imatges.

  ResponElimina
 8. Crec que al mapa li falta posar que es la Ilíada de Homero i explicar les imatges

  ResponElimina
 9. La Ilíada de Homero: Conta com es va formar la guerra de Troya. L'època és en la segona mitat del segle VIII a. b. L'autor és Homero.
  Aquest mapa conceptual crec que faltaria posar que és la Ilíada de Homero.

  ResponElimina
 10. La Ilíada és un antic poema grec escrit per Homer. Homer és el poeta grec més famós. Si, la Ilíada només és un poema enorme. Homer va escriure també l'Odissea, un altre poema ENORME. En grec, la paraula Ilión significa Troia, per tant, la Ilíada és la història de Troia. Bé, la majoria de la gent pensa que la Ilíada és la història de la guerra troiana. És a dir, la guerra en què els aqueus (grecs) van guanyar usant un gegantí cavall de fusta per enganyar els troians. La Ilíada no és realment la història d'aquesta guerra. La història de la Ilíada té lloc en el desè any de la guerra contra Troia i acaba abans que els aqueus construeixin el cavall amb ell que guanyen la guerra.

  ResponElimina
 11. La Ilíada de Homero: Que es? es un llibre escrit per Homero. Que conta? Conta la guerra de troia. El llibre diu que Paris va raptar a la reina Helena, Agamenor enfadar i va agafar a tots els soldats i van anar a per Troia i troyans contra grecs lluitaren. Quina es l'època? L'època es en la segona mitat del segle VIII .a.b. Qui es Homero? És el poeta grec més famós.

  ResponElimina
 12. La Ilíada de Homero: Que es? es un llibre escrit per Homero. Que conta? Conta la guerra de troia. El llibre diu que Paris va raptar a la reina Helena, Agamenor enfadar i va agafar a tots els soldats i van anar a per Troia i troyans contra grecs lluitaren. Quina es l'època? L'època es en la segona mitat del segle VIII .a.b. Qui es Homero? És el poeta grec més famós.

  ResponElimina
 13. La Ilíada d'Homer és un conte escrit per José Martí en el seu llibre L'Edat d'Or , on descriu tot el fantàstic món de Grècia i Troia recollit en el poema de la Ilíada . L'autor elogia com Homer va poder recrear tot l'esdevingut en aquella època referent a les guerres i els motius que les originaven, els seus herois, les relacions d'humans i déus, el poder que tenien els déus per aconseguir complir la seva voluntat, sentiments i intrigues de dos mons, a més de les virtuts i defectes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La primera línia del comentari és un error fonamental...

   Elimina
 14. Juntament amb l’Odissea es tracta de l’obra èpica més important de la literatura grega i també de la literatura universal. La Ilíada narra cinquanta-un dies del novè any de la guerra de Troia, concretament el setge dels aqueus en la ciutat de Troia.

  ResponElimina
 15. La alliada de Homero és un llibre que tracta com es crea la guerra de "Troya", el llibre diu que Paris va raptar a la reina Helena, Agamenor enfadar i va agafar a tots els soldats i van anar a per "Troya" i "troyans"contra grecs lluitaren. I van guañar els trojans i peró els grecs eren mes peró van guañar els trollans. L'autor del llibre es Homero.

  ResponElimina
 16. Es un poc curta i mes o menys esta prou ben resumida i les imatges les tindria que explicar

  ResponElimina
 17. En aquest mapa conceptual de la Hilìada de homero. Es va fer en la guerra de Troya quan Paris va raptar a la princesa Elena, els Grecs es van enfadar i van anar a lluitar contra Troya. va ser en el segle VIII, el autor va ser Homero

  ResponElimina
 18. En aquest mapa conceptual de la Hilìada de homero. Es va fer en la guerra de Troya quan Paris va raptar a la princesa Elena, els Grecs es van enfadar i van anar a lluitar contra Troya. va ser en el segle VIII, el autor va ser Homero

  ResponElimina
 19. Aquest esquema de la Hilìada de homero es va fer en la guerra de Troya quan Paris va raptar a la princesa Elena, els Grecs es van enfadar i van anar a lluitar contra Troya.

  ResponElimina
 20. Aquest esquema de la Hilìada de homero es va fer en la guerra de Troya quan Paris va raptar a la princesa Elena, els Grecs es van enfadar i van anar a lluitar contra Troya.

  ResponElimina
  Respostes
  1. ILIADA !!!
   Homer amb majúscula.
   Anar amb més cura amb la redacció

   Elimina
 21. Liada de Homero
  Autor: Homero
  Epoca: La segona mitat del segle VIII a.c.
  Historia: Es va fer la guerra de troya perquè paris va raptar a la reina Helena, Agamnenon es va enfadar i va agafar a tots els soldats i se'n va anar a per troya. I aixina es va fer la guerra de troyans contra els grecs

  ResponElimina
  Respostes
  1. ILIADA !!!
   Atenció a les faltes d'ortografia. Cal mencionar que es tracta d'una obra literària

   Elimina
 22. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 23. La Ilíada de Homero:
  Que es? Es un llibre escrit per Homer. Que conta? Conta com es crea la guerra de Troia. El llibre diu que Paris va raptar a la reina Helena, Agamenon es va enfadar i va agafar a tots els soldats i van anar a per Troia. Qui es Homero? És el poeta grec més famós.

  ResponElimina
 24. La Ilíada d'Homer és un conte escrit per José Martí en el seu llibre L'Edat d'Or , on descriu tot el fantàstic món de Grècia i Troia recollit en el poema de la Ilíada . L'autor elogia com Homer va poder recrear tot l'esdevingut en aquella època referent a les guerres i els motius que les originaven, els seus herois, les relacions d'humans i déus.

  ResponElimina