dilluns, 9 de maig del 2016

9 de Maig

El que hem estat treballant ha sigut informar-mos sobre les rutes/fases que faria la reobertura de la línia i els horaris que comprendria.

·El projecte que faria el tren seria: Gandia-Oliva, Oliva-Dénia, aeroport de Alacant-Benidorm y Dénia-Benidorm.

·El horari del tren seria de 6:00 a 22:20 (depenent del dia)


Compren 4 fases:
-La primera fase és la línia 1, entre Gandia i Oliva. Es construiria una estació provisional als afores de la població fins que es decidira la ubicació de la definitiva. El tren travessaria la població soterrat. Serien més de 10 quilòmetres d'obra i tres estacions Gandia Hospital, Bellreguard i Oliva provisionalment.

-La segona fase abastaria 24 quilòmetres entre Oliva i Gandia. Seria via única, ample internacional i una velocitat de 140 quilòmetres l'hora.


-La tercera fase serien 50 quilòmetres entre la variant a l'aeroport alacantí i Benidorm. En aquest tram hi hauria trens que podrien arribar directes de Madrid a la capital del turisme.


-La quarta fase entre Benidorm i Dénia és la més complexa, amb 84 quilòmetres de via i la possibilitat de fer-ho amb un traçat nou, que l'allunyaria de la costa, deixaria sense servei a Calp.


1 comentari:

  1. Heu de revisar la meua entrada sobre el PROJECTE i voreu com hui calia fer una altra cosa. A més, en principi a mi m'interessa més que hem comenteu qüestions de tipus general que no qüestions fragmentàries

    ResponElimina