dimarts, 10 de juny del 2014

Rafa Nadal es el indiscutible "Roi de la france".

Hi ha esportistes simpàtics, grans, inoblidables, carismàtics ... i després hi ha Rafa Nadal, que juga fora de concurs en tot el que fa i que des d'ahir és l'indiscutible 'Roi de la France' . Ni més ni menys que campió per novena vegada de Roland Garros, és el més gran i no ho diem només pels seus èxits esportius, no crec que ningú tingui res dolent de dir de Rafa, que tan feliços ens fa.

Mira que aquesta vegada no arribava ni com a gran favorit, que estava en són els petits problemes i les seves coses i que a la final tenia davant Novak Djokovic , que perquè ho negarem no ens cau molt bé (sona fatal, però no crec que compti mentides), que ja és l'home que no havia perdut cap final ... i xunga va començar la cosa per Rafa , que va perdre el primer set sense traces de espavilar en els següents.

Ho lamento, Novak, per a mi és un plaer jugar cada dia amb tu, és sempre un desafiament, estic segur que algun dia vas a guanyar aquí i vull felicitar-te per la teva carrera

Fins que aquest fill i nét de totes les mares va decidir que això no quedava aquí i diguem que no només va remuntar sinó que va enfonsar en la més absoluta de les misèries al seu contrincant , perquè si hi ha alguna cosa que té interioritzat és no rendir-se mai . I plorar, plorar com un nen per guanyar, com si no estigués acostumat i abraçar la seva família, i donar-li les gràcies i felicitar el rival per ser tan gran. Rafa, tu si que ets gran, el més gran ...-tres ens queden per superar el rècord de Grand Slams de Roger Federer, el nostre altre nen mimat. Gràcies per tot Rafa .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada