divendres, 27 de setembre del 2013

Posar-vos la foto al perfil de Google Mail

L'altre dia, quan no tenia veu, vos vaig explicar a classe com posar una foto al vostre perfil de Google Mail, per a que quan envieu correu se us veja la cara i així els professors anirem coneixent-vos.
Bé, sembla que no ho vaig explicar correctament. Fa tant de temps que jo m'havia posat la meua foto, que ja no recordava on i com ho vaig fer! I, sí, els professors també ens podem equivocar :-/

A sota vos pose una gravació de pantalla (s'anomena "screencast", ja teniu un altre neologisme pres de l'anglés per aprendre!) de com es fa, i aquesta vegada està correcte! Com encara estic una miqueta afònic, no he fet locució (no hi ha veu), a més, que també em fa vergonyeta sentir la meua veu gravada, a vosaltre no vos passa?

Ací teniu l'screencast:I ara sí, com exercici, després d'haver-vos posat la foto, envieu-me TOTS vosaltres un correu i així tindre la vostra cara associada al vostre nom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada