dijous, 25 de juliol del 2013

El circo de las mariposasActivitat de caràcter introductori. Cal que redactes unes línies sobre la pel·lícula on has de tenir present:
 1. Redacció acurada
 2. La redacció ha de tenir dos parts: primera, on resumeixes el contingut; segona, on fas una valoració del contingut.
Aquesta prova es qualificada amb "MOLT BÉ (10)", "CORRECTE - BÉ (7)", "SUFICIENT (6)" "INSUFICIENT - MILLORABLE (4)".

30 comentaris:

 1. La pel·licula que hem vist tractava de que el "circo de las mariposas"viatja a una fira.Allí troben un circ de persones rares,quan entren dins de la carpa veuen a una dona barbuda,a dos dones siameses,a la persona més obesa del món,al home més pintat del món i finalment troben a el home sense extremitats.El director del "circo de las mariposas"s'acosta el home i el chic sense extremitats li excupix a la cara,quan sen va el direvtor de aquell circ de les persones més rares del món li diu que no siga tan inutil i que es controle.
  Ja quna estaven acampats els del circ el home mes fort del món va a per una maleta i veu un cap,acudixen tots i el director veu que es el home sense extremitats.el fill de la "reina del aire" li pregunta com li diuen i ha on estan els seus braços i les seues cames i s'ha mare li diu que no es diu aixo i el chiquet li contesta que si ell te que fer algun espectacul i el chic li contesta que si,però el jefe del circ li diu que no que si vol quedar-se pot però fer algun espectácul no podia.
  Mentres el circ feia actuasions ell i el chiquet miraven.Quan van arribar a un poble molt xicotet van regalar entrades, mentre que el chic sense braços i cames estava al costat de un cotxe admirant als del circ com feien feliz a les persones de aquell poble,al pobre home es va acostar el jefe del meravellos circi li va dir que ell te una ventaja i li va dir "mientras mayor es la lucha más glorioso es el triunfo".Ja en el campament hi havia en llac i tots estaven nadant i jugant allí ell estava a la voreta i volia àtravesar el lac però no podia i estava cridant a el home mes fort del món per aque el portara a l'altra voreta però no el sentien i va desidir creuar ell però va caure i va passar per el costat el que manava del circ i ell li va demanar ajuda i li va dir que ell podia sen va anar,ell va creure en ell i es va poder alçar i anar per el tonc però va caure a l'aigua es va dora conter el que es podia clavar dins de una maleta i van anar tots a buscar-lo però no el trobavem i derepent av asomar el cap i va dir que podia nadar.
  Quan va arribar el dia del espectacul va fer un salt des de 30 metres i va caure en una picina de aigua i va eixir de l'aigua. A partir de ha hi ell tenia un espectacul per a ell soles.

  la meua valoració es que la pel·licula esta molt be
  Inacio Pastor Mauri

  ResponElimina
  Respostes
  1. Una altra vegada, abans de "publicar" el comentari, per favor repasa'l per corregir faltes. També cal insistir en la valoració. En general podem valorar com a correcte el comentari, amb una qualificació de 7.

   Elimina
 2. 1.REDACCIÓ:
  Aquesta pel·lícula trata d'unes persones que tenen un circ que es diu "El circo de las mariposas".
  Un dia Sammy,el fill d'una dona que treballa en el circ proposa anar a una ciutat per a vore un circ de persones rares i fer el seu circ.Allí veuen una dona barbuda,dos gemeles unides,una dona molt gorda... A continuació van fer el numero final que va ser un home sense extremitats que li deien Will.Mr Mendez va coneixer a Will que es va comportar mal en ell.Mr mendez i un company seu sen van anar del circ.Després,un company del circ de Will li diu que acaba de escupir a Mr Mendez el director del "Circo de las mariposas" i will es pensava que havia escupit a una altra persona.
  Quan va tornar mes gent Will es va escapar per a anar en Mr Mendez.ES va amagar en la furgoneta i el va trobar uno q treballava en el circ.Sammy li preguntà a sa mare que si anava a forma part del circ, Will li va respondre:"pot ser que si" però un un home li digué a Will:"no hi han espectacle de rareses" Will va dir:"en tots els circs hi havien,Mr Mendez li diguè:"per què?" Will li va respondre:"però el teu circ podria ser diferent" Mr Mendez li contesta:"no.No hi ha res que porte a fer una excibició de les imperfeccions d'un home.Pots quedar-te tot el temps que vullgues."
  A continuació van anar a ciutats a fer espectacles. Will eu va vore totes les funcions del circ.
  Despres anaren a un poble desert a regalar entrades per a la funcio del circ i fer feliç als xiquets.
  Un dia van parar a un especie de llac.Will es queda a l'altra vora del llac i va dir als companys q els ajudaren però els companys no el sentien.Mr Mendez va passar per el seu costat i li va dir:"tu pots creuar".Will li contesta:"que!jo no puc".Will intenta passar pero no va poder,heu torna a interntar es va pujar al tronc i quan estava en mig es va caure a l'aigua.Inmediatament els companys van buscar al Will pero ell va poder nadar i tots es quedaren alucinats.
  Finalment Will va formar part de la funcio tiran-se desde trenta metros a una piacina i va ser molt feliç.


  2.VALORACIÓ:
  Esta pel·lícula ma agradat molt perquè encara que tingues algun defecte en el teu cos tots som iguals i ens tenim que respetar

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hem respectat les dos parts de l'exercici, i tot i que caldria tenir més cura en la redacció, podem valorar-ho positivament, qualificant en teu comentari amb 10.

   Elimina
 3. La pel·lícula tracta de uns propietaris del circ de les papallones que van a una fira,i entren en una atracció de persones rares,hi ha un home que no te extremitats,els propietaris del circ va a mirar a l´home .Al sant demà un acròbata descobreixen a el home sense extremitats i li accepten però no pot actuar en el circ per que no te una atracció de monstres .Un dia estaven banyant en un riu i el home sense extremitats volia passar a l´altre part amb els seus amics i passant per un tronc es cau al riu,quan s´adonen conter de que no esta pensen que es a ofegat i intenten buscar-lo veuen que pot nadar.A partir des de aquest moment s´uneix al circ tirant-se des de 30 metres a una piscina plena d´aigua. La pel·lícula ensenya que si et proposes alguna cosa la pots aconseguir .M´agradat molt la pel·lícula

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hem de corregir certes expressions ("al sant demà"), però en general el comentari és correcte, adequat i argumentalment coherent. Qualificació: 10

   Elimina
 4. La pel·licula tracta de un chiquet que vol anar al circ a vore humans rars.En el circ,coneixen a Will un home sense braços ni cames que estaba marginat tots es vurlaven dell,cuan el director es va apropar a ell li va escupir,despues el seu company li va dir que era el director de El circo de las Mariposas,i sen va escapar per anarse en ell.Sel van trobar en la camioneta amagat i li van donar de mengar i li van dir si volia acompañarlos en el circ.Soles es quedaba de espectador pero disfrutaba co si actuara ell.Un dia en un riu volia pasar i ningo li ajudava asta que va pujar al tronc i va començar a caminar,pero va caure al aigua i cuan els demes es donaren comte van anar a buscarlo i va apereixer i va dir que lla sabi nadar,desde eixe dia va tindre un numero en el circo per a ell soles.
  Ma agradat molt la pel·licula per que ajudaren a will.

  Rafa Morató Robles
  1r ESO C

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per a una altra vegada, per favor abans de publicar el comentari repasa'l per corregir expressions i faltes. La primera part és correcta, la segona part resulta insuficient. Qualificació global: 7

   Elimina
 5. pel·lícula tracta de un xiquet que veu un cartell d'un circ i el xiquet li pregunta a son pare que si poden anar i el pare li contesta que si.
  a continuació van al circ i peguen una ulla i un xic anunciava que passaren aquest espectacle que era un dels millors de tots,passaren i van veure moltes persones rares i la ultima persona de totes era la mes rara era una persona que no tenia ni braços ni cames.
  A les hores el Mr Méndez va parlar en will i li va dir:eres magnífic ;i will li va tirar un gargall.
  Mes tard Mr Méndez era el director del circ de les papallones era un dels millor circs dels mon
  a les hores quant will va sentir que era el director i que li havia tirat un gargall es va amagar en la furgoneta de Mr Méndez.
  una xica del circ li va dir a George el xic mes fort del mon que li portarà les maletes que pesaven molt i George va anar a per les maletes i es va veure a will i li va dir a tots que acudiren a les hores mr Méndez va dir que s'alegrava de que veure a will mes tard estaven en un llac nadant i will estava cridant a George per a que li ajudarà a passar el llac i ningú li feia cas i mr Méndez va passar per el seu costat i no li va dir res va passar de llarg i will li va cridar i méndez va dir que ell se les arreglarà que ell soles podia
  will va intentar passar el llac va veure un tronc i va intentar passar quant lla anava per mig camí will es va caure i georege va dir que no el veia que segurament s'avia caigut i tots preocupats buscant-lo varen vuere a will nadant tots es varen posar molt contents de que will ja podia fer algo .

  valoració :a mi m'agradat aquesta pel·lícula per que e vist persones rares i com un home sense extremitats podia nadar
  Joana Segui Mena


  ResponElimina
  Respostes
  1. Caldria millorar la primera part del comentari, construint una narració amb menys "detalls", més general. La segona part o valoració és millorable. En general, has completat l'exercici de forma correcta sent qualificat amb 7

   Elimina
 6. Un home sense extremitats treballa en un circo.
  pero li insultaben. pero un dia va vindre un del circo de las mariposas i sen va anar en ells

  ResponElimina
 7. Respostes
  1. Hem de tractar de fer el comentari i la publicació de forma unificada, i més extensament. En la valoració no tan sols es tracta de qualificar el vídeo...Podem qualificar l'exercici com a insuficient - millorable.

   Elimina
 8. Aixo era un xic k no tenia ni cames ni brasosm,ell estaba en un circo i tots es burlaven de ell,akells dien k deu li havia donat la eskena.
  El xic es va enfadar i senba anar al al ''Circo de la a Mariposas'',els del ''Circo de las Mariposas'' no valia a mes gent xk ja niavia massa gent participant,o si no tambe el pots kedar habiure en mosaltros,pero no participaras en nosaltros.
  Un dia estaben tots en un riu bañan-se , pero com ell no podia esta mirant-lo i ell volia pàsar el riu , pero com no podia nadar ,xk no tenia ni cames ni brasos.
  Ell cridaba tot el rato x a k li ajude algu a crusar el riu xro ningu li feia cas,esba caure al riu i tots es van asustar xk no el trobaben,i derepent li ixen peus i va ixir i tots estaben alegres.
  Desde eixe dia era participant del circo k feia una caiguda des de 30 metros de altura a vaig.
  La meua valoracio es un 7 xk es una bona historia x a un invalit.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cal evitar i corregir les expressions tipus "whatsapp" (xk, k) . Procura repasar el comentari abans de publicar-lo. Pel que fa al contingut podem considerar-ho com a correcte. En general la qualificació es suficient-6.

   Elimina
 9. 1 ERA PART: Tracta d'un home que li diuen Will i que no te extremitats,que treballa en un circ i tothom és burla d'ell. Fins que un dia arribà el director d'un altre circ que s'anomena "la papallona".
  Will li va escopir i com no s'havia qui era al dia següent s'escapà del circ per anar amb ell però sense que ningú ho sabés.
  Es va amagar dins d'un camió i finalment el van descobrir però el director del circ de les Papallones li va dir que ell era fantàstic ja que tenint en compte la seva minusvalidesa s'havia amagat dins del camió. Un dia tots sestaven refrescant en un llac i ell volia pasar-lo, Méndez el director del l'altre circ li va dir que ell asoles podia sense ajuda, ho va intentar i va caure al llac. Tots van anar a buscar-lo però ningú el veia. Finalment va eixir ell soles nadant i al dia següent, que era el circ, Will decideix quedar-se en la Papallona ja que allí ningú es burla d'ell, al contrari l'admiren per poder nadar sense les extremitats, i es per això que el seu espectacle és tirar-se a una piscina a més de 30m d'altura.


  2 ONA PART: Jo crec que en està pel·lícula ens vol dir que si vols fer algo i no creus que pots fer-ho no ho faras però si creus que si ho faras.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es tracta d'un bon comentari; et felicitem per això. Qualificació: molt bé - 10.

   Elimina
 10. Aixo era de un xic que no tenia ni cames ni brasos.Ell treballava en un circo pero tots es burlaven de ell,hasta q es va enfadar i sen va anar a el circo de la mariposas.En el circo de las mariposas i habia molta gent i ya no volia a mes gent,li van dir que es pot quedar a viure en ells pero q no podia trebllar perque estava ple.
  Un dia estaven tots en el riu i ell no podia nadar entonces es va quedar en l'altras part i ell despues volia pasar entonces va pegar un pas i es va caure i havia un xic que tenia molt mala llet i el xic li va dir ajudam perfavor i aquell li va dir q se les apañaria asoles.Als minuts es va alçar i va caminar un poquet per un tronc pero es va caure en el aigua,van estar tots buscanlo hasta q ell va nadar hasta la superficie i es va salvar.Desde aquell dia va saver nadar.
  La meua valoracio es de un 9 perque crec q es una bona historia

  ResponElimina
  Respostes
  1. La primera part de l'exercici resulta adequada i correcta, tot i que és convenient corregir "q". La valoració o segona part resulta insuficient. En general qualifiquem l'exercici amb correcte - 7.

   Elimina
 11. Aixo era un xic que no tenia ni cames ni brasosm,ell estaba en un circo i tots es burlaven de ell,aquells dien que deu li havia donat la esquena.
  El xic es va enfadar i senba anar al al ''Circo de la a Mariposas'',els del ''Circo de las Mariposas'' no valia a mes gent que ja ni avia massa gent participant,o si no tambe el pots quedar habiure en mosaltros,pero no participaras en nosaltros.
  Un dia estaben tots en un riu bañan-se , pero com ell no podia esta mirant-lo i ell volia pàsar el riu , pero com no podia nadar ,que no tenia ni cames ni brasos.
  Ell cridaba tot el rato paque li ajude algu a crusar el riu pero ningu li feia cas,esba caure al riu i tots es van asustar perque no el trobaben,i derepent li ixen peus i va ixir i tots estaben alegres.
  Desde eixe dia era participant del circo k feia una caiguda des de 30 metros de altura
  La meua valoracio es un 7 perque es una bona historia .

  ResponElimina
  Respostes
  1. És convenient que repasem el comentari abans de publicar-lo per evitar excessives faltes d'ortografia; per favor, per a una altra ocasió fes-ho així. Respecte a la valoració pensem que resulta insuficient.
   La qualificació global és suficient - 6.

   Elimina
 12. La historia m`ha agradat per tatra d`una persona que se riuen d`ella altres s`enten pena per ell.
  El director circ de les mariposes li vadir que ell era el seu amic pero ell pensant que era una burla li va escupir en la cara,el director del circ s`en va anar.Despres uns dels xics descaregant el camio,ell el va vore, pensava que era un mort per lo quet que estaba pero a oirlos ell es va despertar el director el va reconeixer junts van poder fer moltes coses com que es va a enseñar a nadar... etc.
  Aqueta historia pense que es de reflecxionar un poc perque nosaltres veiem una persona invalida i ya estem pensant mal i tambe que tal volta ell sap fer mes coses per que per ser diferent a nosaltres no le tindriem que tratar diferent.

  ResponElimina
  Respostes
  1. És convenient que repasem el comentari abans de publicar-lo per evitar les faltes d'ortografia i d'expressió que podem trobar.
   La qualificació global és correcte/be - 7.

   Elimina
 13. 1. Aquesta pel·lícula tracta d'un home que li diuen Will, que no tenía extremitats. Tothom es burlava d'ell, fins un día que arribà el director del "circo de las mariposas", Méndez.
  Will, com no sabia qui era, li va escopir. Però cuan es va enterar, es va escapar sense que ningú heu sapiguera. Es va amagar dins del camió, però finalment el van descobrir.
  Mèndez no li volía atmetre dins del espectacle perquè "el circo del las mariposas" no tracta de persones rares, sino, tracta de persones fantàstiques.
  Fins un dia, què, van anar a un riu a refrescarse. Will, volia crusarlo, però ningú li ajudà, i decidì crusarlo asoles. Will, es va caure dins del riu i tots li estaven buscant, però Will, i de repent s'en ix de l'aigua nadant. Tothom estava alegrat perquè es van donar conter de que Will era fantàstic.
  I, per fí arribà el dia del espectacle. Estava ple de gent. Will, va sorprendre a tothom, tots pensaven que soles era un home degraciat que Deu li ha donat l'asquena, però, tothom es va sorprendre cuan van vore lo que Will era capaç de fer.
  Es va tirar desde una altura de 30m, a una piscina. Tothom estava aplaudint.
  I així, finalment, es com Will, no era soles un home sense extramitats, sino, un home maravellos que por fer lo mateix que un home en extremitats.

  2. A mí m'agradat molt, ens demostra que tothom som iguals, que ningú es millor que l'atre, que sigam minusvalids o no, podem fer lo que mos proposem.

  ResponElimina
 14. 1. Aquesta pel·lícula tracta d'un home que li diuen Will, que no tenía extremitats. Tothom es burlava d'ell, fins un día que arribà el director del "circo de las mariposas", Méndez.
  Will, com no sabia qui era, li va escopir. Però cuan es va enterar es va escapar sense que ningú heu sapiguera. Es va amagar dins del camió, però finalment el van descobrir.
  Mèndez no li volía atmetre dins del espectacle perquè "el circo del las mariposas" no tracta de persones rares, sino, tracta de persones fantàstiques.
  Fins un dia, què, van anar a un riu a refrescarse. Will, volia crusarlo, però ningú li ajudà, i decidì crusarlo asoles. Will, es va caure dins del riu i tots li estaven buscant, però Will, i de repent s'en ix de l'aigua nadant. Tothom estava alegrat perquè es van donar conter de que Will era fantàstic.
  I, per fí arribà el dia del espectacle. Estava ple de gent. Will, va sorprendre a tothom, tots pensaven que soles era un home degraciat que Deu li ha donat l'asquena, però, tothom es va sorprendre cuan van vore lo que Will era capaç de fer.
  Es va tirar desde una altura de 30m, a una piscina. Tothom estava aplaudint.
  I així, finalment, es com Will, no era soles un home sense extramitats, sino, un home maravellos que por fer lo mateix que un home en extremitats.

  2. A mí m'agradat molt, ens demostra que tothom som iguals, que ningú es millor que l'atre, que sigam minusvalids o no, podem fer lo que mos proposem.

  ResponElimina
 15. 1 PART- El video que hem em vist tracta de una persona que tota la gent que el veu es fica a riure per que no te extremitats, el jefe del "circ de la mariposa" el veu i li diu que es magnífic, pero el xic que diu Will li escupix en la cara.
  Més abant se'l troben en el maletero de un cotxe amaga't observan el que feien els del circ, ell li pregunta al jefe que si podria quedarse en ells, el jefe va dir que per actuar no pero per a estar en ells dormir,menjar, etc, si que podia.Un dia en el riu cuant tots estaben bañanse al riu i fent malabars ell estaba apartat demanant ajuda per a crusar el riu, pero ningú volia ajudar-lo. En un moment cuant ell conseguix ficar'se de peu cau a l'aigua, un xic de'l circ es va donar conter de que no el veia entonces tots es va ficar a nombrar el seu nom, van anar a salvarlo cuant derrepent es va ficar a nadar i tots es van posar contents ya que amb la seu discapacitat era capaç de ficarse a nadar, tots van pensar que podria actuar en el circ.
  El següent dia Will va fer una maravilla, una caiguda de 30 metres de altura desde un trampolí a una picina de aigua i eu va conseguir, tots el van felicitar.

  2 part- La meu valoracio es molt bona ya que et demostra que tots som iguals encara que tinga'm alguna discapacitat.

  Carles Sánchez Yañez.

  ResponElimina
 16. EL CIRCO DE LAS MARIPOSAS.
  Llorenç Malonda Llorca – 1ESOC


  Això era un dia que uns actors del Circ de las mariposas van anar a una fira que tenia fama perquè exhibien a un home que li faltaven les extremitats:Will.

  Mentre estaven allí, al amo del circ li va agafar pena perquè es burlaven tots d'ell. Will va decidir anar en ell. Mentre parlaven el director i Will, Will va preguntar en que tenia que actuar, i el director li va dir que ell no tenia que estar en una fira mentre es riuen tots de ell.

  Mentre feien publicitat per els pobles van passar per un molt trencat. Actuaven i donaven alguna entrada i Will mirava com actuaven. Will li va dir al director que ho feien molt be. Aleshores el director li va explicar les histories dels actors (ningú els volia).

  Estant en un riu Will va caure a l'aigua i es va ensenyar a nadar i des d'aleshores Will fa una actuació de botar en un trampolí i caure en una piscineta.

  ........................................................
  valoració
  M'ha agradat molt la història perquè:

  -el director del circ aconseguix fer feliços a tots els actors.
  -les persones, encara que tinguen una desgràcia no son inútils.

  No trobe molt bé que encara que un tinga una desgracia no tenen perquè burlar-se.

  ResponElimina
 17. EL CIRCO DE LAS MARIPOSAS.
  Llorenç Malonda Llorca – 1ESOC


  Això era un dia que uns actors del Circ de las mariposas van anar a una fira que tenia fama perquè exhibien a un home que li faltaven les extremitats:Will.

  Mentre estaven allí, al amo del circ li va agafar pena perquè es burlaven tots d'ell. Will va decidir anar en ell. Mentre parlaven el director i Will, Will va preguntar en que tenia que actuar, i el director li va dir que ell no tenia que estar en una fira mentre es riuen tots de ell.

  Mentre feien publicitat per els pobles van passar per un molt trencat. Actuaven i donaven alguna entrada i Will mirava com actuaven. Will li va dir al director que ho feien molt be. Aleshores el director li va explicar les histories dels actors (ningú els volia).

  Estant en un riu Will va caure a l'aigua i es va ensenyar a nadar i des d'aleshores Will fa una actuació de botar en un trampolí i caure en una piscineta.

  ........................................................
  valoració
  M'ha agradat molt la història perquè:

  -el director del circ aconseguix fer feliços a tots els actors.
  -les persones, encara que tinguen una desgràcia no son inútils.

  No trobe molt bé que encara que un tinga una desgracia no tenen perquè burlar-se.

  ResponElimina
 18. La pelicula tracta de un home que te un sirc i en el circ hi ha un home que no te ni cames ni braços i el home que te el circ fa que es burlen de ell perque no te ni cames ni braços hi aixina pot guañar mes diners fent sufrir a la gent. Després hi va anar un home que tanbe tenia un circ pero de magia que no es vurlava de la gent, el home va parlar amb el xic que no tenia cames ni braços per a dirli que ell tanbe tenia un circ pero eixe circ no era per a vurlarse de ell.Ales hores el xic va desidir anarse en el home, cuan es va anar van estar tots junts en un riu i com ell no podia nadar i com el van deixar asoles ell es va caure al riu i no podia nadar asta que ella amb totes les seues forçes o va aconsegir perque ell savia que o podia fer. Finalment van desidir fer una actuacio i la actuacio va estar espectacular.
  La pelicula ha estat molt bé pero lo que no m'hagradat a sigut quant es vurlaben de xic sense cames ni braços

  ResponElimina
 19. La pelicula va de un home que treballava en el circo que no tennia ni cames ni brasos i tota la xent es burlava de ell. van passar uns alls i els del circo van anar de poble a poble fent lo matei. Un dia estaven en un riu vallanse i i el home sense cames i sense brasos es va caure al aigua i tots els seus axudants el van estar buscantlo asta que va ixir per ell mateixa del aigua i a partir de eixe moment van ver trucs ab ell tiranse dins del aigua.

  ResponElimina