divendres, 29 de novembre del 2013

DIARI DE LA CLASSE: SETMANA NÚMERO 8 (del 24 al 29 de novembre)

No cal que fem moltes indicacions, donat que ja tothom sap en què consisteix aquesta activitat setmanal. Però anem a donar un consell / orientació per aquesta ocasió:


CAL COMENTAR EL CONTINGUT DE LES ACTIVITATS QUE PORTEM A CAP. 

20 comentaris:

 1. Hola a tots: aquest es el diari d'aquesta setmana.
  Primera sessió: El dilluns varem llegir el llibre de l'ull de la momia unes pagines i ens va dir que teniem que escomençar a fer un exercici anomenat creuer per la mediterrania cada u tenia una parella yo tenia a Gabriel de parella, ens va dir que puntuaria com un examen.
  Segona sessió:El dimecres ens varem anar de excursio, vam vore pintures rupestres, tots diem que mal pinten aixo ho faig yo en no res i despres vam anar a un taller a fer una proba que anava de pintar i costaba prou. Per a que no es borrara ni del sol ni de les tempestes mesclaben la grassa de animal en la fibra de ferro. Tambè vam anar a un museu de pintures rupestre.En fi va valdre la pena anar a l'excursió.
  Tercera i ultima sessió: Avui em llegit algunes pagines del llibre de l'ull de la momia, desprem em adelantat faena del creuer pel mediterrani i per a acabar aquest diari de la setmana.
  Que paseu un bon fi de setmana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- Corregir certes expressions ("escomençar", "yo", "proba",...)
   2.- Llevat de les faltes, en general correcte.

   Elimina
 2. En esta setmana em escomensat les classes llegint el llibre.
  El dilluns em escometent la classe llegint el llibre i després em fet unes activitat que els mestres mos avien dit en el moodle.
  El dimecres em escometent la classe llegint el llibre i també em estant fent una activitat en el drive.
  I el divendres el mestre a escomensat la classe esplènica-nos lo que teníem que fer el el drive.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- Continuem escrivint amb excessives faltes.
   2.- El contingut resulta bastant elemental

   Elimina
 3. Hola bona vesprada a tots
  Aquest es el diari de la classe:
  El dilluns varem estant llegint l'ull de la momia també varem començar el treball (un creuer de la mediterrània)
  El dimecres varem estar en Castell de castells.
  Hui llegint l'ull de la momia i despres hem continuat amb el treball (un creuer per la mediterrània)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- Molt breu i elemental. Cal més intensitat

   Elimina
 4. En aquesta setmana lo que hem estat fent el que hem estat fent:

  -Dilluns: el dilluns en classe no al final no vam llegir però el professor Joan hens va dir que tenim que fer un treballa que tenim que fer com si nosaltres fórem uns turistes que explicant tot, tambe tenim te temps asta el dia 11.

  -Dimecres: el dimecres hi ha gent que s'ha anat a una excursió de castells de castells, preo el que no anaven tenien que anar a classe ha donar classe igualment per hi havia gent que s'havia quedat a casa.

  -Divendres: hui que es el ultim dia de classe i el ultim dia de la setmana que tenim institut, hui en classe de socials el professor Joan ha dit que tenim que llegir el compte de l'ull de la momi i que tenim que anar fent el treball que ens va manar el anterior dia i finalment que el teníem que compartir amb Joan i amb Celià.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- "lo que hem estat fent el que hem estat fent:" : llegim les nostres redaccions i comentaris abans de publicar.
   2.- Atenció a les faltes

   Elimina
 5. DIARI DE LA CLASSE
  Dilluns: en classe no vam llegir però Joan va dir que tenim que fer un treball amb un compañ/a
  Dimecres: hi ha gent que s'ha anat a una excursió de castells de castells, preo el que no anaven tenien que anar a classe ha donar classe igualment per hi havia gent que s'havia quedat a casa.
  Divendres: hui que es el ultim dia de classe hem llegit un altre tros i despre seguirem fent el treball

  ResponElimina
 6. SETMANA DEL 24 AL 29 DE NOVEMBRE DE 2013

  Primera seció: En aquesta setmana, en la primera secio de socials no vam lligir perquè Joan ens va dir que teniem que fer una prova que es diu "Un creuer per la mediterrània" que el fem per parelles, jo vaig amb el meu germà Nacho. La prova consisteix en que Joan i Celia són una agència de creuers i tens que fer 15 diapositives en Drive a on explique un viatge amb creuer de Italia i Grècia.

  Segona seció: En la segona seció de socials ens vam anar d'excursió a Castell de Castells a visitar el santuari de Pla de Petracos que allí hi ha pintures rupestres del Neolític. Hi havia gent que no va anar a l'excursió i va tindre que anar a classe però en socials no van fer res. Jo vaig anar a l'excursió.

  Tercera seció: En la última seció de socials en aquesta setmana vam llegir un tros del llibre "L'ull de la mòmia" i després vam fer un poc de la proba "Un creuer per la mediterrània".

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- Cal continuar insistint en la correcció de determinades expressions: "seció", "llegir un tros",...
   2.- Era l'oportunitat per comentar més extensament l'excursió.

   Elimina
 7. Diari de la classe setmana del 25 al 28 de Novembre
  1-Sessió: En aquesta sessió varem llegir el llibre "L'ull de la mòmia" i Joan ens va explicar que tindrem que fer per parelles i que ens imaginarem que anàvem a presentar a una agencia de viatges una presentació fent el pla que farien durant el creuer "Les joies de l'antiguitat clàssica".
  2-Sessió: En aquesta sessió varem anar tot el cicle de primer de secundaria del institut I.E.S Gregori Maians a Castells de Castells a visitar el "Pla de Petracos" i el museu d'aquell poble que parla del "Pla de Petracos.
  3-Sessió: En aquesta sessió varem llegir el llibre que llegim totes les sessions i fer la presentació que estem fent.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- Cal "entrar" en el comentari de la naturalesa o contingut de les activitats.
   2.- Podriem haver fet un comentari més extens narrant l'excursió

   Elimina
 8. Setmana del 24 al 29 de Novembre.
  Aquesta setmana hem fet varies coses hi ens han dit que tenim que fer un treball que es uns dels treballs que mes contaran.
  El dia 24 dilluns vam llegir com sempre el llibre " L'Ull de la mòmia " i Joan i Celia ens van explicar que tenim que fer un treball per parelles en el drive i el treball tracta que tens que imaginar-te que treballes en una agència de viatges i tens que fer un viatge en creuer per la mediterrania, el treball es diu "Les joies de l'antiguitat clàssica".
  El dia 27 dimecres ens vam anar tota 1 ESO a una excursió a Castell de Castells a on es van explicar coses sobre el neolític i vam pintar en una pedra unes de les pintures rupestres que hi havien fora de la cova que vam visitar però no vam entrar.
  El dia 29 divendres vam llegir un poc més de el llibre " L'Ull de la mòmia i vam continuar el treball "Les joies de l'antiguitat clàssica" i férem el diari de la setmana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Observacions:
   1.- Possiblement haguerem pogut comentar més extensament l'excursió a Castells...
   2.- En general, correcte

   Elimina
 9. Setmana de Socials.
  Aquesta setmana han dit que tenim que fer un treball que es uns dels treballs que mes contaran.
  El dia dilluns vam llegir com sempre el llibre " L'Ull de la mòmia " i Joan i Celia ens van explicar que tenim que fer un treball per parelles en el drive i el treball tracta que tens que imaginar-te que treballes en una agència de viatges i tens que fer un viatge en creuer per la mediterrania, el treball es diu "Les joies de l'antiguitat clàssica".
  El dia 27 dimecres ens vam anar tota 1 ESO a una excursió a Castell de Castells a on es van explicar coses sobre el neolític i vam pintar en una pedra unes de les pintures rupestres que hi havien fora de la cova que vam visitar però no vam entrar.
  El dia 29 vam llegir un poc més de el llibre " L'Ull de la mòmia i vam continuar el treball "Les joies de l'antiguitat clàssica" i férem el diari de la setmana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Obseracions:
   1.- ¡¡¡ comentari quasi idèntic el teu i el de Maria Mayol !!!

   Elimina
 10. Setmana 8 (24-29 de novembre)
  Dilluns: Primer em llegit L'ull de la mòmia per a fer el qüestionari que s'acaba el 9 de desembre,i desprès ens an dit que teniem que fer un treball sobre el mediterrani a drive per parelles que es diu "Les joies de l'antiguitat clàssica".
  Dimecres: el dimecres totes les classes de 1 ESO ens vam anar d'excursió al "Castells de Castells" on ens van explicar moltes cosses de neolític i vam pintar una pedra que ens vam emportar de record.
  Divendres: primer vam llegir el llibre "L'ull de la mòmia" desprès vam continuar en el treball de "Les joies de l'antiguitat clàssicai vam fer el diari de classe.

  ResponElimina