dijous, 10 d’octubre del 2013

DIARI DE LA CLASSE: SETMANA 2


Recorda que aquesta activitat és qualificable , i ha de tenir les següents característiques:
 1. Individual
 2. Durant uns quinze minuts l'alumne/a reflexiona i escriu unes línies sobre l'activitat docent a la matèria de Ciències Socials al llarg de la setmana (tres sessions)
 3. A banda d'altres aportacions personals, s'ha de fer constar: 
  • Primer, la setmana a mode de títol (exemple: "Setmana del 30 de setembre al 5 d'octubre de 2013")
  • Segon, els aspectes, assumptes, temàtiques, proves... que s'han tractat al llarg de la setmana.
  • Tercer, una opinió o valoració personal de l'aprofitament de la setmana
 4. Redactar amb cura i evitar faltes, no fent servir l'estil "whatsapp" o "sms". 
 5. Repasar allò escrit abans de publicar.

72 comentaris:

 1. DIARI DEL 7 DE OCTUBRE AL 11 DE OCTUBRE
  Aquesta setmana hem tingut sols dos classes de Socials per que el dimecres 9 de octubre era festa en tota la comunitat Valenciana i no varem vindre a l'institut.
  E dilluns dia 7 varem estar mirant en la pissarra digital coses sobre la prehistòria com per exemple:Figures,com pintaven les parets que eren pintures rupestres, com treballaven,com cuinaven, com cassaven etc...
  El dimecres com e dit era festa i no varem vindre;i hui dia 11 de octubre estic fent aquest diari i ara vaig a fer unes activitats que ens a manat Joan

  ResponElimina
  Respostes
  1. Correcte. Al titol no cal repetir "octubre" ( "setmana del 7 a l'11 d'octubre")

   Elimina
 2. En les ultimes classes em estat estudiant la preistoria el temps de abans i tot aixo ....
  tanbe mos a estat manat de deures estudiar la preistoria i tambe em estat acabant la maquina de la histotria. Hui que es la ultima calse de socials de la setmana mos a manat a fer la ultima prova la numero 7 que trata de les societats prehistoriques

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hem de procurar més precissió: "els temps d'abans" (?) i "tot això" (!!!). Seguim insistint en la necessitat de revisar el comentari abans de publicar-lo: hi ha excessives faltes.

   Elimina
 3. Setmana del 7 d'Octubre fins al 11 d'Octubre
  Aquesta setmana ha sigut un poc rara, perque el dimecres dia 9 d'Octobre va ser festa degut al dia de la Comunitat Valenciana. El dilluns varem parlar de la prehistoria ( la edad del paleolític, del neolític i la edada dels metalls). Hui divendres hem fet la prova numero 7, tambe hem pagat els diners de l'excursio que farem el proper dia 30 d'Octubre.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En primer lloc reclamem la identificació completa y fefaent.
   - No cal repetir "octubre" ("Setmana del 7 a l'11 d'octubre")
   - En general, va millorant

   Elimina
 4. Diari oficial de la classe ;)
  Aquestes tres ultimes setmanes hem avançat molt desde la ultima vegada que vam tindre classe.hi han agut algunes ocasions que mos alborotabem pero aixó és normal de nosaltres.La maquina del temps és un dels jocs que més m'agrada,perque pots elegir el joc que volgeres, ademes Joan i Celia mos atjuda molt.
  Algunes de les ocurencies eren com que alguns xiquets no l'hi hanava el wiffi, o que no podien entrar,que no podien fer les activitats i moltes coses més, peró totes aqulles ocurencies s'han solucionat.

  ResponElimina
 5. Diari oficial de la classe ;)
  Aquestes tres ultimes setmanes hem avançat molt desde la ultima vegada que vam tindre classe.hi han agut algunes ocasions que mos alborotabem pero aixó és normal de nosaltres.La maquina del temps és un dels jocs que més m'agrada,perque pots elegir el joc que volgeres, ademes Joan i Celia mos atjuda molt.
  Algunes de les ocurencies eren com que alguns xiquets no l'hi hanava el wiffi, o que no podien entrar,que no podien fer les activitats i moltes coses més, peró totes aqulles ocurencies s'han solucionat.

  ResponElimina
 6. SETMANA DEL 7 D'OCTUBRE AL 11 D'OCTUBRE DE 2013
  Primera seció: Aquesta setmana en socials en la primera seció hem donat la prehistòria, l'edat de pedra i l'edat dels metalls. També hem fet una activitat en el bloc de la classe que tractava que ens van presentar tres imatges que eren la desa de la fertilitat, un monument megalític i una ferramenta de pedra i teniem que posar-li un titol, indicar a quina època de la prehistòria perteneix i dir algo de la imatge. A mi encara no m'ha posat nota.
  En la segona seció no em fet res perquè era festa.
  Tercera seció: En la tercera secio hem fet el diari de la classe que encara no m'ha posat nota i tambe hem fet una activitat que tractava de triar dos conceptes de la prehistòria i explicar-los.

  ResponElimina
 7. Aquesta setmana ens ha tocat 2 dies socials, perquè el dimecres era festa.
  El dilluns, Cèlia i Joan ens varen explicar coses de la prehistòria, i varem aprendre molt. També ens manaren una activitat per a aquest fi de setmana.
  Avui, divendres, ens hem portat un poc mal. Hem fet el diari de la classe i la activitat 7.

  ResponElimina
 8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 9. En esta semana em estudiat la preistoria i tot aixo...
  Hui per ser es la ultima clase de esta semana asta el dilluns per aixo es fa este diari.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Publicació bastant elemental i insuficient. Atenció a les faltes d'ortografia... ("preistoria") (!!!)
   Hem de millorar molt els nostres comentaris

   Elimina
 10. Diari oficial de la classe, setmana 2:
  Aquesta setmana, ha sigut un tant especial, ja que el dimecres 9 d'octubre, era festa. El dilluns vam estar parlant de la prehistòria: paleolític, neolític i edat dels metalls. Hui divendres, hem fet aquest diari en la setmana 2 i la prova numero 7. També hem estat ràpids a pagar l'excursió

  ResponElimina
 11. Aquesta setmana no em fet moltes coses a causa de el dimecres que va ser festiu, aquest divendres em fet la prova número 7.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Comentari incomplet i breu. Cal dedicar-hi més temps, és molt important redactar.

   Elimina
 12. Hola durant aquesta setmana em estat fent a classe las siguientes coses, unes de eixes són estudiar la historia
  que eu vam estar fent durant el dia dilluns a la pissarra .El dimecres no vam fer res per que era festa i o no teniem institut , hui divendres dia 11 estem fent unes activitats que mos a manat ara Joan pa classe aixo a sigut tot adeu .

  ResponElimina
 13. El dilluns varem estar mirant en la pissarra digital coses sobre la prehistòria com per exemple:Figures,com pintaven les parets que eren pintures rupestres, com treballaven,com cuinaven, com cassaven etc...
  El dimecres no varem vindre perquè era festa;i hui divendres estem fent aquest diari i ara vaig a fer unes activitats que ens a manat el mestre.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Correcte, tot i que apareix alguna incorrecció ortogràfica...("ens ha manat...")

   Elimina
 14. Esta setmana en la primera classe ens van explicar la prehistòria, l'edat de la pedra i la dels metalls. També ens han mostrat unes imatges que hi teniem que dir que era cada cosa...la primera imatge era la desa de la fertilitat, la segona de un monument megalític i la tercera de una ferramenta de pedra.
  El dimecres també ens hi tocava socials però degut a que va haver festa no hi vam fer res.
  I en la tercera classe em escrit el que em fet en tota la setmana.

  ResponElimina
 15. Esta setmana soles em fet 2 dies socials, en el primer dia (dilluns) mos van esplicar la prehistoria itambe mos van dir que tindriem una escursio. En el segon dia (divendres) en fet l'activitat 7 i tambe teniem que fer el diari de la clase.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ampliar/millorar el comentari pel que fa al contingut: més explícit, i atenció a la correcció ortogràfica

   Elimina
 16. Totes questes tres setmanes em avaçat amunto . Ha agut alus alborotets es normal , Joan i Cèlia son els nostres professors i ens an ajudat amunto si alguna cosa no la anteniem pos ens ho explicaves fins que l'antenguerem i aixi es divertit estudiar , nosaltres els alumnes ens posavem nerviosos perque el wifii no anava bé i ens posavem nerviosos pero bó ja ens va bé i ara a estudiar i ha traure bones notes :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cal millorar MOLT l'expressió i la correcció ortogràfica. Caldria, en primer lloc, abans de publicar un comentari repassar-lo ...

   Elimina
 17. SETMANA DEL 7 D'OCTUBRE AL 13 D'OCTUBRE DE 2013

  Duran aquesta setmana hem estudiat la prehistòria. La prehistòria compta des de l’aparició dels primers éssers humans fins a la invenció de l’escriptura.
  Esta dividida en dos etapes:

  Edat de pedra: L'edat de pedra és el període de la prehistòria durant el qual els éssers humans creaven eines de pedra a partir de la tecnologia existent.

  Edat dels metalls: L'edat dels metalls és una de les dues grans etapes tecnològiques en les que tradicionalment s'ha subdividit la Prehistòria euro-asiàtica.

  ResponElimina
 18. Diari de la setmana, setmana número 2:
  Aquesta setmana ha sigut un tant moguda, ja que el dimecres 9 d'octubre era festa. El dilluns, vam fer el tema de la prehistòria: el paleolític, el neolític i l'edat dels metalls. Hui, estem fent aquest diari de la segona setmana, i la prova número 7. També hem estat pagant l'excussió, ja que es veu que ha agradat

  ResponElimina
 19. DIARI DE LA CLASSE
  Aquesta últims dies hem aprés moltes cosses. Algunes voltes (com quasi tos els xiquets) feem aldarull.
  També varem jugar a un joc que s'anomena "la maquina del temps", tambe ens van ensenyar a fer linies del temps.El següent dia que tiguerem socials varem estar estudiant la prehistora, el neolitic...... El altre dia ens varen comunicar que hi hava una excurció on digueren que hi habia una excurció. I ui dia 11 estem fent el diari de classe.

  ResponElimina
 20. aquesta setmana em vist una pagina de la prehistòria, el dimecres no varem tindre classe perquè era festa ,hui divendres es l'ultim dia de la setmana escolar i tenim que fer aquest diari també. Em fet una prova que teniem que agarrar dos conceptes de las pagina que varem veure ahir de la prehistòria i descriure-los .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Procureu ser més explícits, estendre's un poc més en els nostres comentaris. I feu cura amb les faltes d'ortografia

   Elimina
 21. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 22. El dilluns varen donar coses de la prestaria ions van manar de deures dos exercicis el dimecres era festa i no van fer classe i hui en fet dos coses de deures fer la proba numero set i el diari.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Breu, elemental i amb faltes d'ortografia. Ànim i possem més interès

   Elimina
 23. Esta setmana en la primera classe de socials ens va explicar Joan la prehistòria , l'edat de la pedra i la dels metalls. També ens van dir que teniem que posar el significat de tres imatges...la primera imatge era la desa de la fertilitat, la segona de un monument megalític i la tercera de una ferramenta de pedra
  El dimecres també ens tocava socials però com hi havia festa no varem fer res.
  En la tercera classe hem posat lo que em fet en tota la setmana.

  ResponElimina
 24. Durant el dilluns i hui hem parlat sobre la prehistòria, ens han ensenyat com eren els temps abans...

  Ara, divendres estem fent la proba numero 7 i a mi m'està costant una miqueta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Comentari clarament insuficient: breu, elemental i elaborat amb certa precipitació

   Elimina
 25. DIARI DE LA CLASSE
  Aquesta últims dies hem aprés moltes cosses. Algunes voltes (com quasi tos els xiquets) feem aldarull.
  També varem jugar a un joc que s'anomena "la maquina del temps", tambe ens van ensenyar a fer linies del temps.El següent dia que tiguerem socials varem estar estudiant la prehistora, el neolitic...... El altre dia ens varen comunicar que hi hava una excurció on digueren que hi habia una excurció. I ui dia 11 estem fent el diari de classe.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Heu d'identificar clarament amb nom i congnoms el vostre comentari. Pel que fa a aquest últim, correcte

   Elimina
 26. en aquesta setmana en fet la prehistoria i aixo lo que estic fent ui el ultim dia de la setmana adios bon fin de setmana

  ResponElimina
 27. DIARI DE LA CLASSE
  Aquesta últims dies hem aprés moltes cosses. Algunes voltes (com quasi tos els xiquets) feem aldarull.
  També varem jugar a un joc que s'anomena "la maquina del temps", tambe ens van ensenyar a fer linies del temps.El següent dia que tiguerem socials varem estar estudiant la prehistora, el neolitic...... El altre dia ens varen comunicar que hi hava una excurció on digueren que hi habia una excurció. I ui dia 11 estem fent el diari de classe.

  ResponElimina
 28. Aquesta setmana em estat estudiant un poc la prehistòria amb Joan i Celia i jugant a la maquina del temps.

  ResponElimina
 29. aquesta setmana hem estat fen la prehistoria i hui tambe esto adeu que passeu molt bon fin de setmana.

  ResponElimina
 30. Desde el dia 7 asta el dia 13 d'Octubre en socials ens an eseñar l'edat de pedra , edats del metalls,edat de coure , edat del bronze la prehistòria etc.. en la preistòria vaem vore que És un llarguíssim període de temps que compren
  des de l'aparició dels primers essers humans fis a la invenció de l'escriptura.despres vaem vore el paleolític i el neolític, en el neolític va ixir on vivien de què vivien i en el paleolític lo mateix pero eren diferents uns dels altres . En l'edat dels metalls com era la seua sosietat i en que creien

  ResponElimina
 31. Desde el dia 7 asta el dia 13 d'Octubre en socials ens an eseñar l'edat de pedra , edats del metalls,edat de coure , edat del bronze la prehistòria etc.. en la preistòria vaem vore que És un llarguíssim període de temps que compren
  des de l'aparició dels primers essers humans fis a la invenció de l'escriptura.despres vaem vore el paleolític i el neolític, en el neolític va ixir on vivien de què vivien i en el paleolític lo mateix pero eren diferents uns dels altres . En l'edat dels metalls com era la seua sosietat i en que creien

  ResponElimina
  Respostes
  1. Allò primer que has de fer és procurar redactar i escriure amb més correcció, per tant la pròxima vegada redueix l'extensió i corregeix l'expressió

   Elimina
 32. Setmana del 30 al 5 d'octubre .

  El primer dia ens van explicar la prehistòria i ens van manar de deures fer l'activitat 6 del moodle. El segon dia no vam fer res ja que hi havia festa. El tercer dia vam fer l'activitat 7 que tracta de fer dos fragments de la prehistòria i vam fer aquesta activitat que estic fent ara, que tracta de contar el que em fet duran la setmana

  ResponElimina
 33. DIARI DE LA CLASSE
  A principi de la setmana vam estar acabant les línies del temps i varem jugar un poc a la maquina del temps. I el rest de la setmana amb estat fent activitats de la prehistòria i hui divendres amb estat fent la prova numero 6 del tema la prehistòria.

  ResponElimina
 34. El dilluns vam donar coses de la prehitòria i ens vam manar 2 exercicis, el dimecres era festa i no vam fer res.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El comentari ha de ser més precís i extens; no podem redactar una línia tan sols...

   Elimina
 35. El primer dia ens van explicar la prehistòria i ens van manar de deures fer l'activitat 6 del moodle. El segon dia no vam fer res ja que hi havia festa. El tercer dia vam fer l'activitat 7 que tracta de fer dos fragments de la prehistòria i vam fer aquesta activitat que estic fent ara, que tracta de contar el que em fet duran la setmana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Procureu explicar un poc més clarament el que hem fet durant una setmana. Imagina't que els teus pares volen que els contes que heu fet a Ciències Socials al llarg de la setmana...creus que sería suficient amb el que has redactat?

   Elimina
 36. Aquesta setmana ens ha tocat 2 dies socials, perquè el dimecres era festa.
  El dilluns, Cèlia i Joan ens varen explicar coses de la prehistòria, i varem aprendre molt. També ens manaren una activitat per a aquest fi de setmana.
  Avui, divendres, ens hem portat un poc mal. Hem fet el diari de la classe i la activitat 7.

  ResponElimina
 37. El Dilluns Joan mos va dir que ferrem la prehistória 2 i tots ja ho mos vam a posar a fer o fins a que o acabarem i crec que tots o em acabat i a últim hora mos a dit que havia colgat alguna cosa en el bloc sobre la prehióstoria 2

  El dimecres no va haver classe perquè ni havia festa i no vam tindre que vindre a l'institut

  Hui em començat la classe deu minuts después i després mos ha dit que anarem a pagar la excursio

  ResponElimina
 38. A principi de la setmana vam estar acabant les línies del temps. El i el dimecres vam vore lo de la humanització,i hui divendres hem fet la prova numero 6 i aquest diari

  ResponElimina
 39. Dilluns van fer les carpetes en Drive i vam fer la prova numero 8 i algunes persones es van quedar 5 minuts hasta que ho acabaren.
  El dimecres Joan mos va posar una pel·licula que tractava de la humanitat en la prehistòria que tragava de el qüestionari que mos va enviar i que no vam acabar de mirarla perquè no vam tindre temps.
  Hui no hem acabat la pel·lícula peque Joan no volia estar 10 o15 minuts buscant a on mos aviem quedat i mos ha ensenyat una activitat de la homonimització

  ResponElimina
 40. Aquesta semana nomes hem tingut dos dies de socials perque el dimecres ers festa
  el dilluns mos vam esplicar coses de la prehistoria.I tambe mos van manar deures.hui em fet una activitat i em acabat de vore la pelicula, i per ultim em fet aquest diary.

  ResponElimina